Eddig rosszul sütöttük a kolbászt

Forrás: pixabay.com -
sütés grillezés főzés kolbász grillkolbász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, valójában hogyan is érdemes a grillkolbászt sütni, hogy különlegesen finom íze legyen.

A legtöbben úgy sütik a grillkolbászt, hogy csak ráteszik a forró grillrácsra, és pár perc múlva már fogyasztják is. Csakhogy a The Sun szerint mindeddig rosszul tettük, hogy így csináltuk. A helyes módszer ugyanis az lenne, hogy a kolbászokat alacsony hőfokon, serpenyőben, fél órán keresztül, olaj helyett sótlan vajon süssük, így ugyanis sokkal intenzívebben érezhetjük az ízét, és a textúrája is élvezetesebb lesz.

A túl magas hő miatt csak megég a külseje, belül pedig nem sül át rendesen, ráadásul keménnyé is válik" – magyarázta a portálnak egy szakértő.

Alacsony hőfokon, sótlan vajon süsd a kolbászt Forrás: pixabay.com
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.