Halálra gázolta kisfiát egy ausztrál olimpikon

Forrás: Thinkstock -
gázolás kisfiú gyász baleset olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia rázta meg Sydney-t: egy ausztrál olimpikon véletlenül halálra gázolta egyéves kisfiát.

Isaac Ntiamoah épp kisfia egyéves születésnapjára szeretett volna partikellékeket vásárolni, ám ekkor szörnyű tragédia történt: amikor kihajtott az autójával, nem vette észre, hogy útban van a gyermek, és elgázolta. Az édesanya egyből odarohant, és bevitték a kicsit a kórházba, de sajnos már nem tudták az orvosok megmenteni az életét.

A The Sydney Morning Herald azt írja, a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, és vér- és vizeletvizsgálatot végeztek az olimpikonon.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Drog és gyógyszer hatása alatt állt a Horvátországban súlyos balesetet okozó BMW sofőrjehttp://www.life.hu/news/20190715-drog-es-gyogyszer-hatasa-alatt-allt-a-horvatorszagban-sulyos-balesetet-okozo-bmw-soforj.htmlGyógyszer és kábítószer hatása alatt állt annak a a BMW-nek a sofőrje, aki négy napja súlyos balesetet okozott Horvátországban az A4-es autópályán a Varasd közelében lévő fizetőkapunál, a balesetben magyarok is súlyosan megsérültek.News--Időjárás: hétvégére visszatérhet a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190715-idojaras-hetvegere-visszaterhet-a-kanikula.htmlA hűvösebb napok után hétvégére visszatérhet a kánikula. News--Meghalt egy sportvezető a Hungaroringenhttp://www.life.hu/news/20190714-meghalt-egy-sportvezeto-a-hungaroringen.htmlA Hungaroring Classic című versenyen rosszul lett, majd elhunyt az egyik sportszakmai közreműködő. News--Dunai hajóbaleset: közleményt adott ki a rendőrség az utolsó áldozattal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20190713-dunai-hajobaleset-kozlemenyt-adott-ki-a-rendorseg-az-utolso-aldozattal-kapcsolatban.htmlA rendőrség mindaddig folytatja a kutatást, amíg reális esély van a dunai hajóbaleset utolsó eltűntként keresett koreai áldozatának megtalálására – közölte a rendőrség szombaton a honlapján. News--Két szemtanú nyilatkozott a horvátországi horrorbalesetrőlhttp://www.life.hu/news/20190713-ket-szemtanu-nyilatkozott-a-horvatorszagi-horrobalesetrol.htmlA Bors találta meg azt a két szemtanút, akik ott voltak a horvát autópályán annál a szörnyű balesetnél, amelyben egy ámokfutó letarolt egy magyar családot. News--Kisebb földrengés volt Biatorbágy közelébenhttp://www.life.hu/news/20190713-kisebb-foldrenges-volt-biatorbagy-kozeleben.htmlKisebb földrengés volt Biatorbágy közelében szombaton délután – közölte a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.