Időjárás: hétvégére visszatérhet a kánikula

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
kánikula időjárás Nyár előrejelzés
A hűvösebb napok után hétvégére visszatérhet a kánikula.

A Köpönyeg előrejelzése szerint hétfőn a sok napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, de zápor, zivatar csak néhol fordul elő. Reggel 13, délután 25 fok körül alakul a hőmérséklet.

Kedden és szerdán a ragyogó napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarja. Kicsi az esély csapadékra. 24 és 28 °C közé melegszik a levegő. Az északnyugati szél élénk, szerdán erős lesz.

Hétvégén újra kánikula lesz Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Csütörtökön és pénteken napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Tovább melegszik az idő: csütörtökön 24-29, pénteken már 25-30 °C várható délután.

Hétvégén 30 fok köré erősödik a nappali felmelegedés, visszatérhet a hőség. Csupán néhol alakul ki frissítő zivatar, zápor.

Meghalt egy sportvezető a Hungaroringenhttp://www.life.hu/news/20190714-meghalt-egy-sportvezeto-a-hungaroringen.htmlA Hungaroring Classic című versenyen rosszul lett, majd elhunyt az egyik sportszakmai közreműködő. News--Kihúzták a hatos lottó nyerőszámaithttp://www.life.hu/news/20190714-kihuztak-a-hatos-lotto-nyeroszamait.htmlNem kell tovább izgulniuk azoknak, akik hatos lottót vettek. Itt vannak a nyerőszámok. NewsOrigoKomoly baleset történt az M3-ason: hét autó ütközött összehttp://www.life.hu/news/20190714-komoly-baleset-tortent-az-m3-ason-het-auto-utkozott-ossze.htmlHét autó balesetezett az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon. NewsOrigoSzekrényajtó-fogantyút talált az éttermi kajájában a lány: vizsgálatot indítottakhttp://www.life.hu/news/20190714-szekrenyajtofogantyut-talalt-ettermi-kajajaban-a-lany-vizsgalatot-inditottak.htmlSe vége, se hossza nem lenne, ha sorolni kezdenénk, mi mindent találtak már emberek az éttermi tányérjukban: ezúttal a Taco Bell amerikai gyorsétterem okozott meglepetést egy vendégének, Eve Saintnak, aki már a kaja kicsomagolása előtt is ideges volt, mert sokat kellett várnia. Nos, a látványtól biztos nem nyugodott meg. NewsOrigoKisebb földrengés volt Biatorbágy közelébenhttp://www.life.hu/news/20190713-kisebb-foldrenges-volt-biatorbagy-kozeleben.htmlKisebb földrengés volt Biatorbágy közelében szombaton délután – közölte a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa az MTI-vel. News--Dunai hajóbaleset: Így búcsúztatták a Hableány kétfős legénységéthttp://www.life.hu/news/20190713-igy-bucsuztattak-a-hableany-ketfos-legenyseget.htmlA dunai hajóbalesetben elhunyt kapitányt és matrózt a kollégái és a családjaik búcsúztatták el a Duna vizén. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.