Hírességek és otthonaik - Kitalálod, melyik ingatlan kihez tartozik?

Forrás: Dreamstime -
ház luxus luxusvilla otthon Hillary Clinton brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Donald Trump Britney Spears Kensington-palota Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madarat tolláról, hírességet otthonáról - de vajon kitalálod-e, hogy az alábbi luxusingatlanok melyik híres emberhez tartoznak? Korábbi cikkeinkben mindannyiuk otthonával foglalkoztunk már, csak erőltesd meg kicsit a memóriádat.

Eldugott menedékhely New York állam északi részén

A tulajdonos egy politikus, akinek stresszes életmódja miatt gyakran szüksége van egy kis pihenőre, ilyenkor pedig ebben az eldugott nyaralóban szokott visszavonulni.

Forrás: housebeautiful.com

A tulajdonos: Hillary Clinton

A fenti, holland gyarmati stílusban épült otthon 17 éve Hillary és Bill Clinton tulajdonában van, és azt beszélik, nemrég a szomszéd ingatlant is megvásárolták.

Forrás: AFP

Kaliforniai kúria

Ez a hatalmas kúria Thousand Oaksban, Kaliforniában található, és bőven elfér benne a show-bizniszben tevékenykedő tulajdonosa két lurkójával együtt.

Forrás: NORTHFOTO

A tulajdonos: Britney Spears

Legalábbis addig, amíg nem sikerül túladnia rajta. Spears ugyanis ismét meghirdette a piacon, miután egy másik, közelben lévő ingatlant kinézett magának.

Forrás: AFP

New York-i penthouse

Ha rendszeres olvasónk vagy, akkor illene már erről a képről is megismerni ezt a híres-neves épületet. A tulajdonosa nem más, mint egy ingatlanmogulból lett politikus.

Forrás: Wikipedia

A tulajdonos: Donald Trump

A Trump család otthonául a Trump Tower egyik luxus penthouse lakása szolgál, amelyről egy korábbi cikkünkben már részletesen beszámoltunk. Az épület káprázatos kilátás nyílik a Central Parkra.

Forrás: AFP

Coloradói nyaraló

Egy akcióhősnek bizony szüksége van egy vadregényes környezetben található otthonra, ahol akár még a soron következő szerepeire is fel tud készülni.

Forrás: housebeautiful.com

A tulajdonos: Tom Cruise

Néhány éve Cruise úgy döntött, meghirdeti nyaralóját, ám mivel nem volt hajlandó engedni az 59 millió dolláros irányárból, az ingatlan azóta is a piacon áll.

Forrás: NORTHFOTO

Angol kastély

A világ egyik legikonikusabb kastélyában a világ egyik leghíresebb családja lakik. Kitalálod, kikről van szó?

Forrás: Wikipedia

A brit királyi család

Vilmos herceg, Katalin hercegné és két porontyuk Diana egykori otthonában, a Kensington-palotában rendezkedett be közös életükre.

Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.