befőzés Eszenyi Enikő konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befőzés közben videózott Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatónője. Követői imádták a megosztását, amelyet most te is megnézhetsz. 

"Drága Enikő! Ez is bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú, és EMBERI! Meg persze határtalan ENERGiA! Persze mindezeket Enikőtől már »megszokhattuk«! Boldogságos szép napot!" - írta például az egyik rajongója kommentben. "De ügyes vagy! Méghozzá Kossuth- díjas!!" - olvasható ugyanitt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Befőzök! #szilva

Eszenyi Enikő (@eszenyieniko) által megosztott bejegyzés,

Medencéjében hűsöl Gesztesi Károly: tud élni a színészhttp://www.life.hu/otthon/20190723-medencejeben-husol-gesztesi-karoly-tud-elni-a-szinesz.htmlTöbb ízben megosztotta Gesztesi Károly a követőivel, hogy miként vészeli át a nagy meleget, ha nincs forgatás. A színész a medencéjében hűsöl. OtthonOrigoDékány Sarolta eladja Koós Jánossal közös házukat: nem enyhül a gyászahttp://www.life.hu/otthon/20190629-dekany-sarolta-eladja-koos-janossal-kozos-hazukat-nem-enyhul-a-gyasza.htmlAhogy írtunk róla, Dékány Sarolta úgy döntött, eladja a házat, ahol 40 évig éltek Koós Jánossal. Az özvegy elmondta, gyásza nem enyhül, várja, hogy teljen az idő. Otthon--Megmutatta új otthonát Tóth Verahttp://www.life.hu/otthon/20181111-megmutatta-uj-otthonat-toth-vera-enekesno.htmlOktóberben költözött új otthonába Tóth Vera. Ahogy a régit is nemegyszer, úgy ezt is megmutatta követőinek. Az énekesnő csodás hangulatot teremtett, amit most ti is megnézhettek. OtthonOrigoLehet, nem veszíti el házát az egykori neotonos Pál Évahttp://www.life.hu/otthon/20180930-lehet-nem-vesziti-el-hazat-az-egykori-neotonos-pal-eva-enekesno.htmlFontos ítéletet hozott a közelmúltban az Európai Bíróság: perelhetnek a magyar devizahitelesek. Így felcsillant a remény Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője számára is. Otthon--Kertes házba költözött családjával Pál Déneshttp://www.life.hu/otthon/20181021-kertes-hazba-koltozott-csaladjaval-pal-denes-enekes.htmlPál Dénes, kedvese, Heni és két és fél hónapos kislányuk kertes házba költöztek. Az énekes úgy véli, nem is volt annyira nehéz az átcuccolás, mint gondolták. OtthonFotó: Mudra László - OrigoSzódabikarbónával tisztítható a legtökéletesebben a mikrohullámú sütőhttp://www.life.hu/otthon/20180929-szodabikarbonaval-tisztithato-a-legtokeletesebben-a-mikro.htmlMég ha nagyon vigyázunk, és minden ételt lefedünk, akkor sem kerülhető el a mikro szennyeződése. Ráadásul, amilyen gyorsan koszosodik, annál macerásabb kitakarítani. Íme, egy pofin egyszerű trükk a tisztán tartásához. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.