Barnára váltott Drew Barrymore

Forrás: AFP/Robyn Beck -
frizura Divathét Stella McCartney barna hajfestés szőke hajszín London Drew Barrymore
A kétgyermekes színésznő mindenkit megdöbbentett új külsejével. Nektek hogy tetszik?

Drew Barrymore szinte minden évben eljátssza hajszínváltását, amelyet mindig az évszakok váltakozásához igazít.

Forrás: Instagram/Drew Barrymore

Nem tett most sem másképp: a kétgyerekes anyuka szőkére festett ombre frizurája már barnán pompázott a londoni divathét egyik show-ján, ahol Stella McCartneyval és Gucci Westmannal mosolyogtak együtt egy közös szelfi erejéig.

Drew láthatóan nem bonyolította túl a megjelenését, a képet elnézve aligha használhatott többet egy szimpla vörös rúzsnál és alapozónál, amelyet szőke tincsekkel is előszeretettel viselt hajdanán:

Forrás: AFP/Robyn Beck

Melyik hajszín állt jobban Drew Barrymore-nak?

Új hajjal rukkolt elő Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/trend/20140910-kapocs-zsoka-szineszno-meg-rovidebbre-vagatt-a-hajat.htmlA hidrogénszőke bubifrizurát rövid "rőzsére" cserélte a színésznő, akinek kimondottan jól áll az egyre kurtább haj.Trend--Szőke lett egy napra Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20140626-kim-kardashian-szoke-hajjal.htmlÚjra kiszőkült a celebmami. De azért ne tessék megijedni.Trend--Wáóóó! Liptai Claudia barna hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20140723-liptai-caludia-szineszno-szoke-hosszu-hajrol-barna-rovid-frizurara-valtott.htmlClaudia Kern András készülő filmjében forgat, ott tűnik fel rövid, barna frizurával. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.