Katy Perry teljesen rövidre vágatta a haját: Fotó!

frizura Katy Perry hajvágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is értjük! Mit művel magával Katy Perry? Az egykor gyönyörű sztár teljesen tönkreteszi magát!

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Katy Perry a sötét tincseit szőkére cserélte az év elején, de ezzel még nem követett el visszafordíthatatlan bűnt. A hajfestés ugyanis korrigálható, a szőke szín pedig egyébként is sokaknak tetszik.

Most viszont sikerült elvetnie a súlykot, és olyan frizurát választani, amit már nem olyan egyszerű visszaállítani. A 32 éves sztár ugyanis 1-2 centisre vágatta a haját, és tovább szőkíttette, ezért mostmár

inkább hasonlít egy katonára, mint egy szexi sztárra.

Így néz ki az új katonafrizurás Katy Perry Forrás: Instagram

Egyelőre azt még nem tudni, hogy mi áll a döntés hátterében. Reméljük, hogy valami karrierhez vagy koncerthez kapcsolódó ok miatt döntött a bizarr külső mellett, és nem gondolja komolyan, hogy hosszú távon így kellene kinézni.

Íme Katy Perry legszörnyűbb korszakai: Fotók!

A fél világ a csinos énekesnő lábai előtt hever, milliók rajonganak a szépségéért és a tehetségéért, de kiderült, hogy Katynek is voltak olyan korszakai, amelyeket jobb lenne egy életre elfelejteni. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.