Nem kopott meg az 50 éves Eva Mendes szépsége: elárulta titkát

Eva Mendes For New York & Company Spring Launch 2014
AFP/GettyImageRank2 - ANGELA WEISS
fiatalosság Eva Mendes szépségtrükk
Az 50 éves Eva Mendes évtizedeket is letagadhatna korából: a színésznő most elárulta, mi a tündöklő szépségének a titka.

Eva Mendest kevésszer látjuk a nyilvánosság előtt, a vörös szőnyeges eseményekre sem szokta elkísérni férjét, Ryan Goslingot, és nem is sokszor nyilatkozik, most azonban elárulta egyik legnagyobb titkát, méghozzá azt, mitől olyan ragyogóan szép 50 évesen is. A színésznő ugyanis évtizedeket is letagadhatna a korából. 

"Minden reggel citromos meleg vizet iszom. Így egész nap hidratált vagyok, és ez a csodaital segít abban, hogy egészséges legyek, és így azt is elérem, hogy a bőröm sokkal simább legyen, ettől pedig végeredményben sokkal jobban nézek ki" - árulta el Eva. 

"Úgy gondolom, hogy a női szépség belülről fakad, ezért a legfontosabb dolog a víz, víz, víz"

 - tette hozzá. Ez tehát a kulcs, de azért más szabályokat is betart Eva a szépségének megőrzéséért - írja a Bors. "Rengeteg halat eszem, és évek óta nem fogyasztottam húst. A bőröm érezhetően szebb és egészségesebb, amióta így élek. Ez a három dolog, amire nagyon odafigyelek: edzek, helyesen étkezem és napi három liter vizet iszom. Minden a hidratálással kezdődik"- árulta még el a színésznő.

Láthatatlan trükkök: így tudják elviselni a sztárok az extra magas sarkú cipőket

Benned is felmerült már a kérdés, hogyan tudnak létezni a sztárok azokban a borzasztóan magas tűsarkú cipőkben, amiket a gálákon viselnek? Eláruljuk: olyan trükköket alkalmaznak, amit az avatatlan szem nem láthat.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.