Olivia Wilde: az internet miatt egyre malacabbak a filmek

film mozi sztár Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre sikeresebbek a csak felnőtteknek ajánlott vígjátékok, amelyek tele vannak harsány, durva poénokkal.  

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Olivia Wilde egy ilyen komédiában lesz látható hamarosan: a Testcserében két férfi vágyának ő a nem is olyan titokzatos tárgya.

"Ritka az olyan forgatás, hogy csak ránézek a másik szereplőre, és mind a ketten azonnal röhögni kezdünk. A Testcsere ilyen volt, szerintem a rontott jelenetekből három másik filmet is össze lehetne vágni, mert ilyen brutál poénokkal most találkoztunk először. Manapság a vígjátékok egyre kijjebb tolják a határokat, nem számít tabunak a szex, az anyagcsere vagy a hagyományos értékrend. Szerintem ez az internet miatt van, mert a hálóra bárki föltolhat bármit, és a kommenteket is hiába moderálják, kódolva is lehet malackodni vagy anyázni. Aztán ha valaki jól szórakozik az interneten, a moziban azt várja, hogy a jegy áráért még rátegyenek egy lapáttal. Nos, rajtunk ez most nem múlt!" - nyilatkozta a színésznő.

A Testcserében egy menő ügyvéd (Jason Bateman) és egy javíthatatlan nőcsábász (Ryan Reynolds) önfeledt alkoholizálás után arra ébred, hogy a másik testében lakik. Ezek után egymás életében kell helytállniuk, aminek kegyetlen és rémisztő következményei lesznek.

Hazai bemutató: The Change-Up, 2011. november 24.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.