Mélyhűtőben éjszakázott Harry herceg

hideg jótékonyság Antarktisz sebesülés kiképzés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A herceg elég bizarr helyen töltötte az éjszakát: egy mélyhűtőben. Vajon miért?

Harry herceg minden kalandban benne van. Károly brit trónörökös fiát most "jégre tették": egy mélyhűtőben töltötte az éjszakát, ahol sarkvidéki körülményeket szimuláltak. A 29 éves herceg ugyanis antarktiszi túrára készül. A verseny novemberben indul, és célja a Déli-sarkpont - írja az USA Today.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 200 mérföldes megmérettetést harctéri sérüléseik miatt fogyatékossá vált brit veteránokkal hajtja végre. Harry társaival együtt 20 órát töltött a hidegkamrában, nem éppen királyi körülmények között: mínusz 31 fokos hőmérsékletnek és 45 mérföldes (72 kilométeres) sebességű szélviharnak volt kitéve. Amikor a próba végén megkérdezték tőle, mi volt a legnehezebb pillanat, viccesen azt felelte: besétálni a kamrába. A versenyt a Walking With The Wounded (Sétálj a sérültekkel) elnevezésű jótékonysági alapítvány szervezi.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.