Rút kiskacsából gyönyörű hattyú - Sztárok, akik gyerekkorukban csúnyácskák voltak

Kate Hudson George Clooney Taylor Swift Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miből lesz a cserebogár? Ma már gyönyörűek, kívánatosak és egy világ hever a lábuk előtt - de nem volt ez mindig így. Jó néhány hollywoodi híresség van, akinek bizony nagyon jót tett az idő múlása, akiknek kiskori képeik láttán talán senki nem gondolta volna, hogy a rút kiskacsából egyszer gyönyörű hattyú válik. 

Természetesen vannak, akik nem a természetnek köszönhetik a csodálatos átváltozásukat, hanem sokkal inkább egy ügyes kezű plasztikai sebésznek.

Kate Hudson

Forrás: ranker.com, AFP

Ma már lélegzetelállító külsővel büszkélkedhet, gyerekkorában viszont inkább az elálló fülei miatt figyelhettek fel rá az emberek. Nem szép ilyet mondani, de a híres színésznő bizony csúnyácska kislány volt. Ő is egyike egyébként azoknak a hírességeknek, akik nemcsak az időnek, hanem a sebészkésnek is köszönhetik kinézetüket.

Taylor Swift

Forrás: ranker.com, AFP

A gyönyörű énekesnő kiskorában valószínűleg nem volt a fiúk kedvence. Kissé pufók és kicsit malac arcú lánykából mára viszont valódi királylány lett.

George Clooney

Forrás: ranker.com, AFP

Clooney gyerekkori képeit elnézve valószínűleg senki nem gondolta volna róla, hogy egyszer a világ legkapósabb (már elkelt) agglegénye lesz. Az örök szívtriprónak fiatal korában inkább volt vicces a kinézete, mint sármos.

Beyoncé

Forrás: ranker.com, AFP

A világ egyik legdögösebb és legsikeresebb asszonyával sem volt gyermekként túl kegyes a sors. Ő a tipikus példája a rút kiskacsa - csodaszép hattyú esetének. Bár megeshet, hogy az a "hattyú", aki a magazinok címplapjairól visszanéz ránk, inkább a szorgos retusálók kezeinek köszönheti tökéletes külsejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.