Harry herceg alaposan megbámulta Lady Gaga dekoltázsát

szemöldök estélyi jótékonysági rendezvény dekoltázs ruha találkozás Tony Bennett kivágás Lady Gaga Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hibáztatjuk Harryt, aki egy jótékonysági koncert után találkozhatott a pop koronázatlan királynőjével: ez a mellkivágás valóban látványos volt.

Bár Lady Gaga magához képest meglehetősen visszafogottan jelent meg a Royal Albert Hallban Tony Bennettel közösen adott koncertjén, Harry herceg a képek tanúsága szerint nem tudta túltenni magát az énekesnő dekoltázsán.

Forrás: AFP/Alan Davidson

A polgárpukkasztásairól (is) híres sztár csillogó kövekkel kirakott szemöldöke csak a kezdet volt, földig érő Brandon Maxwell által tervezett estélyijének dekoltázsa mindent vitt - még a brit herceg figyelmét is. Azért bizonyára lenne hozzá néhány szava Lady Gaga vőlegényének, Taylor Kinneynek, akivel idén júliusban készül frigyre lépni az énekesnő.

Mi már tudjuk, mit visel majd az esküvőjén Lady Gaga

Húsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. De vajon meddig merészkedik el a hamarosan soron következő esküvőjén napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművésze, ha a menyasszonyi ruhájáról van szó? Most összegyűjtöttünk ITT 8 darabot, amelyek szóba jöhetnek a nagy napon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.