Brangelina-válás: Mi lesz a vagyonokat érő ékszerekkel?

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt -
Brad Pitt válás Angelina Jolie ékszer gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie válása kapcsán már felmerült, mi lesz az ingatlanokkal, hiszen a párnak szerte a világon vannak luxusotthonai. De azok az ékszerek is rengeteget érnek, amiket Jolie a 12 év alatt kapott a férjétől. 

Most úgy fest, az ékszerek felett is lesz jópár vitája a házaspárnak a válás kapcsán, Angelina Jolie ugyanis a szeptember 19-én beadott válási dokumentumokban jelezte, hogy igényt tart az ékszerekre és az egyéb személyes holmikra.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

A The Hollywood Reporter utánajárt, hogy az 52 éves Brad Pitt vagyonokat költött drágaságokra, amiket feleségének vásárolt a 12 év alatt. Az egyik legnagyobb tétel példul az az eljegyzési gyűrű, amit Robert Procop tervezett, és 250 ezer dollárba, azaz közel 67 millió Forintba került, és Brad állítólag egy évig dolgozott az ékszerésszel a gyűrű kitalálásán.

De nem ez az egyetlen méregdrága holmi: a 2009-es Oscar-gálán viselte Angelina azt a mesés smaragd fülbevalót, amit az egyik legnépszerűbb ékszerész, Lorraine Schwartz álmodott meg - ő készítette egyébként Kim Kardashian eljegyzési gyűrűjét is.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A fülbevaló 2 és fél millió dollárba került, és 115 karátos volt. A kis apróság épp passzolt ahhoz a szintén Schwartz által készített, 65 karátos smaragd gyűrűhöz, ami 1 millió dollárt kóstál.

Ilyen holmikból pedig van még jópár Angelina ékszeresdobozában, így nem kérdés, ezeknek a sorsa sem tisztázott még...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.