A közönségesség netovábbja: Kim Kardashian megint utcalánynak öltözött

Forrás: Paper Magazine -
Kim Kardashian ruha közönséges utcalány kombiné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végül is nincs ebben semmi meglepő. A valóságshow hősnőt eddig sem az ízléséért szerettük - vagy inkább nem szerettük - szóval az alábbi képekhez csak annyit fűznénk hozzá, hogy a leghíresebb Kardashian ismét csak hozta a papírformát.

Kim Kardashian a minap vacsikázni ugrott el Miamiban és úgy gondolta, ez alkalomból jó ötlet lesz, ha egy csipkés kombinét húz magára farmerrel. A melleit természetesen kipakolta és nem sokon múlott, hogy nem szabadultak el teljesen - bár valószínűleg az sem zavarta volna. Nem is értjük igazából, hogy minek vesz magára bármit is? Totál felesleges ezekért a ruhadarabokért pénzt kiadni, biztosak vagyunk benne, hogy ő is sokkal jobban érzené magát, ha végre nem csak az interneten meztelenkedhetne, hanem élőben is a nap 24 órájában.

Az ominózus kombinés képeket itt tudod megnézni.

Forrás: Paper Magazine

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.