Híres sztáresküvők a múltból: fotók

esküvő David Beckham házasság Céline Dion sztárok Ozzy Osbourne Angelina Jolie Katie Holmes Tom Cruise Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasság már rég nem pecsét az örök boldogság szerződésén. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem. Drog és alkoholproblémák, hűtlenség, családon belüli erőszak... ezek mind megjelennek a következő híres és ismert emberek házasságában. Nem mind végződött azonban válással. Nézd meg a listánkat, melyben érdemes a ruhákra is némi figyelmet szentelni.

Victoria és David Beckham

Azt el kell ismerni, hogy Victoria fantasztikus alakkal állt oltár elé – első gyermeke Brooklyn ekkor már 4 hónapos volt. De David szőkített haja még felesége fejdíszét is túlragyogja. Bár a pár több, kapcsolatpróbáló időszakon is túl van, és időről időre felröppennek hírek a válásukat illetően, ők mégis 19 éve élnek boldog házasságban.

David és Victoria Beckham lassan 20 éve házasok Forrás: Facebook/David Beckham

Emma Thompson és Kenneth Branagh

A színésznő gyermeki énjét hozta felszínre az 1989-es esküvőjén. A színek, a minták és a formák egészen elképesztőek. A képen rendkívül felszabadultnak és boldognak tűnnek, ám ez csupán 6 évig tartott. Egymás elengedése ugyanakkor a lehető legjobb döntésnek bizonyult, mára mindketten újraházasodtak.

Emma Thompson és Kenneth Branagh esküvője Forrás: Getty Images

Carmen Electra és Dennis Rodman

A modell és színésznő egy mámoros Las Vegas-i esküvőn mondott igent a kosárlabda csillagnak. Az örök különc Rodmannel aztán pár nappal később el is váltak. Se veled, se nélküled kapcsolatuk egy évvel később végleg véget ért. Carmen később bevallotta, hogy édesanyja és nővére halála utáni önpusztító életének egyik komoly és meghatározó állomása volt ez a nász.

Carmen Electra és Dennis Rodman házasssága mindössze egy évig tartott Forrás: Getty Images

Íme, a leghíresebb nagyon rövid házasságok

Amikor az ember valakivel az oltár elé áll, elvileg örök, vagy legalábbis élethosszig szóló kapcsolatot tervez a másikkal. Nem állítjuk, hogy a cikkünkben szereplő híres esetek résztvevői nem így gondolkodtak abban a bizonyos pillanatban, de hogy aztán a valóság egészen másképp alakult, az bizonyos. Olvasd tovább!

Angelina Jolie és Billy Bob Thornton

2000-ben fogadtak egymásnak örök hűséget, de három évvel később el is váltak útjaik. Kapcsolatuk viharos és megbotránkoztató volt – egymás vérét hordták a nyakukban, Angelina pedig a férfi nevét is magára tetováltatta. A szétválásuk óta is barátok, pár havonta beszélnek egymással.

Angelina Jolie és Billy Bob Thornton házas éveik alatt egymás vérét hordták a nyakukban Forrás: Getty Images, AFP

Katie Holmes és Tom Cruise

A színésznő 2006-ban ment hozzá Olaszországban a szcientológiaegyik legnagyobb hívéhez, Tom Cruise-hoz. Az esküvőn jelen volt lányuk, a hét hónapos kis Suri is. Házasságukat sokan kétkedve fogadták, többen úgy tartották, hogy a férfi uralkodik Katie-n. A feszültség folyamatosan nőtt, Tom vallása és lányuk neveltetése miatt. Végül Holmes adta be a válókeresetet 2012-ben.

Katie Holmes és Tom Cruise esküvőjük napján még nem sejtették, hogy a szcientológia egyház szerinti élet nem mindkettőjük számára elfogadható Forrás: Getty Images/Robert Evans

Céline Dion és René Angélil

A Grammy-díjas énekeső 12 évesen találkozott először menedzserével és későbbi férjével, René Angélillel. 19 éves volt, amikor kapcsolatuk romantikus irányt vett, majd 1994-ben hozzá is ment. A ruhája és a fejdísze egyaránt hercegnői volt. Jól tükrözte, hogy miként érezte magát a nála 26 évvel idősebb férfi oldalán. René 2016-os haláláig boldog házasságban éltek.

Céline Dion és René Angélil esküvője Forrás: Northfoto

Sharon és Ozzy Osbourne

Ki hinné, hogy ezen a képen az az ember veszi feleségül élete szerelmét, aki később egy koncerten leharapta egy denevér fejét? Inkább tűnnek egy hippi párnak, mint kemény rockereknek. 1982 óta házasok, három gyermekük született és szerepeltek egy, az életükről szóló valóság showban is. Magánéletük régen igen heves és erőszakos volt – Ozzy családon belüli erőszak, valamint alkohol és drogproblémái miatt még kezeléseken is járt –, mára azonban teljes a felhőtlen boldogság. Tavaly Las Vegasban újították meg a fogadalmukat.

Sharon és Ozzy Osbourne hippi esküvőjükön Forrás: Instagram/ Sharon Osbourne

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.