Angelina Jolie válóperes ügyvédje, Laura Wasser besokallt

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs esély arra, hogy békében váljon külön Angelina Jolie és Brad Pitt. A színésznő mindent bevet annak érdekében, hogy Pittet kiszorítsa a gyermekek életéből. Ügyvédje, Laura Wasser is úgy látja, jobb, ha nem képviseli tovább Angelinát: ugyanis nem akar részt venni a gyűlöletkampányban. 

Úgy tudni, a színésznő a piszkos módszerektől sem riad vissza, és mindenáron megpróbálja lejáratni Pittet. Az eszközeiben pedig olyannyira nem válogat, hogy saját válóperes ügyvédje, Laura Wasser is elfordult tőle. Wasser ráadásul olyan ügyekkel szerzett hírnevet magának, ahol a felek végül békésen rendezték az ügyüket, és a gyermekek számára is a legjobb közös felügyeletben egyeztek ki, úgyhogy nem akar részt venni egy olyan eljárásban, aminek célja, hogy az apát teljesen elszakítsák a gyermekeitől - idézi a külföldi sajtót a Nuus.

Forrás: AFP/Carl Court

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.