Kinizsi Ottót már rég kiszemelte magának a TV2 - elmondta, mit fog csinálni

Forrás: TV2 -
kreatív producer TV2 Kinizsi Ottó család munka maximalizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinizsi Ottót már egy évvel ezelőtt kinézte magának a csatorna. Kreativitásának, maxmalizmusának és személyiségének köszönheti, hogy kipróbálhatja magát kreatív producerként. 

Ahogy mi is megírtuk, február 1-től kreatív producerként csatlakozik a TV2 Csoport kreatív csapatához Kinizsi Ottó. Új munkakörében részt vesz majd mások mellett a cégcsoport fikciós sorozatainak gyártásában, és feladatai közé tartozik majd a TV2 hosszútávú fikciós stratégiájának kidolgozása is.

TV2 Kinizsi Ottó Dancing with the Stars Forrás: TV2

"Mint kiderült, nem hirtelen jött, hanem már gondolkodtak bennem, amiről én nem tudtam, de nagyon jól is esett, amikor így kiderült, hogy már egy jó éve gondolkoznak abban, hogy megkeresnek engem ez ügyben. Ráadásul dolgoztam is olyan sorozatban a nyáron, ami a TV2-nek készült, aztán jól keresztül is húztam a számításaikat, mert elmentem táncolni egy időre" – kezdte mosolyogva Ottó a Mokka stúdiójában, majd megemlítette, hogy így még jobban is sült el az egész, hiszen nem csak szakmailag bizonyíthatott, hanem emberileg is.

"Igazából fikciós sorozatokkal foglalkozom én, mint kreatív producer, ezeknek az útját egyengetem, vagy bábáskodom a megszületésüknél" – mondta a színész. Hozzátette, felesége, Anita támogatja őt új feladataiban, de azért megviseli, hogy emiatt férje kevesebbet láthatja majd a gyerekeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.