Váratlan fordulat az Exatlonban: erre nem számítottak a versenyzők

Forrás: TV2 -
TV2 Pap Dorci párbaj Besenyei Bogi Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este kiderült, hogy egy váratlan fordulattal ismét lány hét következik a TV2 népszerű műsorában, az Exatlonban. A végjáték első fordulóját a bajnokok nyerték, így a biztos párbajozó Pap Dorci lett, azonban Besenyei Bogi is veszélyben van, hiszen ha ma elveszítik a végjáték második fordulóját, akkor ő is esélyes lehet arra, hogy a kiesés szélére kerüljön.

Ma este ismét izgalmas pillanatokat tartogat a TV2 nézői számára az Exatlon, ugyanis jön a végjáték második fordulója, ahol kiderül, hogy a kihívók vagy a bajnokok közül kerül ki a másik párbajozó, akinek Pap Dorcival kell majd összemérnie az erejét.

Besenyei Bogi is veszélyben van, ugyanis akár ő is lehet Dorci ellenfele a párbajban.

"Számítottam rá, hogy esetlegesen megfordulhat a kiesés menete. Úgy érzem, hogy most jól megy a játék, egyre fókuszáltabb vagyok, így testileg és lelkileg készen állok rá, ha esetleg párbajoznom kell. Rábízom magam az életre, és bízom a képességeimben" - mondta Bogi, aki azt is elárulta, hogyan hatott a csapatra, hogy ismét lány hét elé néznek.

Besenyei Bogi úgy érzi, van esélye játékban maradni, ha párbajra kerülne sor Forrás: TV2

A versenyző úgy érzi, jó formában van, és emiatt nem tart a párbajtól, ha arra kerülne a sor.

"Most jó formában vagyok, és sikerül megtalálnom azokat a kapaszkodókat, amik segíthetnek. Például azt, hogy mennyit adhat, ha előtte fejben lepörgetem a futamokat. Igyekszem még fókuszáltabb lenni, de valójában már minden ügyességivel volt dolog, így ha a koncentrációt meg tudom tartani, nagy baj nem lehet" - tette hozzá a kihívó.

Rejtélyes rosszullétek kínozzák az Exatlon játékosát: a koronavírusnak is köze lehet hozzá

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.