"Schumachert soha nem fogjuk már élve látni" - megdöbbentő kijelentést tett a magyar újságíró

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
Frankl András Forma-1 F1 Michael Schumacher Michael Schumacher állapota Formula 1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel tíz éve szenvedett súlyos síbalesetet a legendás autóversenyző, Michael Schumacher. A német világbajnok állapotáról hosszú ideje semmilyen információ nem lát napvilágot, csak pletykák keringenek, ám azok sem nevezhetőek túl biztatónak.

A neves magyar újságíró, akinél nem sokan ismerik jobban a száguldó cirkusznak becézett Forma-1-et, nemrég interjút adott az Origónak. Frankl András hosszasan mesél pályájáról, a számára emlékezetes pillanatokról, meghatározó emberekről. Ennek kapcsán került szóba az F1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher.

Schumacher állapotáról csak kevesen tudják a pontos igazságot, viszont Frankl szerint a csoda, amelyre sokan várnak, nem fog bekövetkezni.

Frankl András (balra) Michael Schumacherrel készít interjút Forrás: Facebook, Frankl András

"És most kérem, hogy felejtsük el a pénzt. Ha az ő hírneve nem volt arra elég, hogy a világ legjobb orvosai meggyógyítsák, akkor itt sok mindenben már nem lehet reménykedni. Michael Schumachert megmenteni a világ legfantasztikusabb dolga lenne. De nem tudják" – zárta a kemény szavakat a legendás sportújságíró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.