Forma-1 Belga Nagydíj F1 Michael Schumacher Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás autóversenyző kilenc évvel ezelőtt súlyos síbalesetet szenvedett. Sokáig kómában feküdt, évek óta otthonában lábadozik, az igazságot az állapotáról pedig csak alig pár ember ismeri.

A baleset óta eltelt majdnem egy évtized során a rajongók egyszer sem láthatták az egykori bajnokot, akiről szinte naponta jelennek meg az újabb pletykák. Az igazságot felesége, a családtagok és a legszorosabb barátok hűen őrzik, így csak félinformációkból próbálja összerakni a sajtó, hogy valójában milyen állapotban lehet a német sportoló.

A rajongók szemébe nemrég azonban új bejegyzés csalhatott könnyeket Schumacher hivatalos Instagram-oldalán. A pilóta három évtizeddel ezelőtt, augusztus 30-án állhatott fel először Forma–1-es versenyzőként a dobogó legfelső fokára, s ezt később még kilencvenszer tette meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.