Szakítás közelébe került a TV2 sztárpárja: "Ha szétmegyünk, engem már az sem érdekel..."

vita TV2 Párharc (tévéműsor) Csoki Egedi Hedda szakítás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pattanásig feszültek az idegek tegnap a Párharc adásában. Csoki és Hedda az egyik játék során összeveszett és a vita egészen estig tartott, ahol végül olyanokat vágtak egymás fejéhez, amiket később lehet, hogy megbánnak.

Csoki és Hedda a hálóban folytatták a napközben elkezdett szóváltást. Az egykori villalakó szerint barátnője az, aki hátráltatja mindkettőjüket ebben a játékban és a vita egy pontján kicsúszott a száján, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha Hedda elköltözne a közös szobából. Ez sokként érte a lányt, ugyanis pont ő volt az, aki az elmúlt hetekben igyekezett a lelket tartani szerelmében.

Hedda felemlegette, hogy nem ez az első eset, hogy összeszólalkoznak, de mindent meg tudtak eddig beszélni, sőt a kapcsolatuk már egy szakítást is túlélt. Ezért nem érti, most miért nem lehet megbeszélni a dolgokat, és Csoki miért akar mindenáron kimenekülni ebből a szituációból. Csoki azonban nem bírt lenyugodni, összepakolta a cuccait és átköltözöt egy másik szobába.

A riport során pedig azt nyilatkozta, hogy:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.