Marsi Anikó: "Sokáig a lánykérésről se szívesen beszélgettem"

Marsi Anikó
Mudra László
házasság Gyarmati Gábor lánykérés Marsi Anikó
Több éve boldog házasságban él Marsi Anikó és férje Gyarmati Gábor. Igaz, az út nem volt zökkenőmentes: bár az elejétől kezdve szerették egymást, Anikó csak egy idő után mondott igent kedvesének.

Marsi Anikó 2022-ben szűk családi körben mondta ki a boldogító igent szerelmének, Gyarmati Gábornak. Most a Tények Plusznak arról beszélt, férje többször is megkérte a kezét, amire igent mondott. 

Marsi Anikó a TV2 stúdiójában 2018 február 6-án
Marsi Anikó többször is nemet mondott párjának, mielőtt kimondták a boldogító igent. 
Forrás: Copyright - Gabriel Szabo / Szabó Gábor www.szabog.com +447910 466625/Marsi Anikó a TV2 stúdiójában 2018 február 6-án

"Nem vagyunk már mai csirkék. Szóval nem huszonévesek vagyunk. Én ezért nagyon sokáig azt se szerettem, amikor arról beszélgettünk, hogy lánykérés. Lány? Hol vagyok én már lány? Már bőséggel kétgyerekes asszony vagyok" - idézi a műsorvezetőt a Bors. Gábor felidézte, hogy Anikó nagyon finoman fogalmazott mindvégig: sosem utasította el, csak arra kérte, várjanak még egy kicsit. 

"Nem akartunk nagy ceremóniát, nem akartam hófehér ruhát, hiszen nekem nem ez az első esküvőm. Nagyon szűk családi körben mondtuk ki: akarjuk egymást" - nyilatkozta akkoriban Anikó. "Rövid, bézs alapon pasztellszínű mintás szoknyában és váll nélküli selyemblúzban álltam Gábor mellett, amikor összeadtak bennünket" - mesélte. 

"Gábor mellett újra megtaláltam önmagam, újra aktivizálódtak bennem azok az energiák, amikről azt hittem, már rég kihunytak.." - nyilatkozta a műsorvezető a megismerkedésüket követően. 

 

 

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.