David Beckham egykori szeretője elárulta: ezért döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a viszonyukat

"Miami Vice" London Premiere - Outside Arrivals
"Miami Vice" London Premiere - Outside Arrivals - Ferdaus Shamim
viszony David Beckham Rebecca Loos Victoria Beckham
Rebecca Loos és David Beckham állítólagos viszonya évek óta foglalkoztatja a közvéleményt, és az ügy újból a reflektorfénybe került Tom Bower új könyvének, The House of Beckham megjelenésével. A könyv részletesen bemutatja, hogyan változott meg Rebecca Loos élete és miért döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza titkos kapcsolatát a világhírű focistával.

Rebecca Loos azután döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza viszonyát a focistával, miután felháborodott David Beckham egy pincérnővel szembeni viselkedésén. Az incidens a madridi Hard Rock Caféban történt, ahol Beckham egy vacsora után nem hagyott borravalót. A pincérnő ezután egy üzenetet adott át Loosnak, amelyben kifejezte felháborodását amiatt, hogy egy híres és gazdag ember hogy lehet ennyire fukar. Beckham a megjegyzés hatására vastag köteg eurót adott át a pincérnőnek. Loos, aki már korábban is úgy érezte, hogy Beckham kihasználta és hazudott neki, ekkor döntött úgy, hogy a nyilvánosság elé áll.

David Beckham
David Beckham egykori szeretője elárulta, miért hozta nyilvánosságukra a kapcsolatukat
Forrás: Totesport Text Bidding - Photocall

David Beckham és Rebecca Loos viszonya

Rebecca Loos később eladta történetét a News of the Worldnek, amelyben részletesen beszámolt a titkos kapcsolatról. A Beckham házaspár kommunikációs tanácsadói a botrány után azt javasolták, hogy menjenek el együtt az alpesi síparadicsomban, Courchevelbe, hogy megpróbálják helyreállítani a Beckham márkát. Tom Bower könyvében leírja, hogy 

a pár a nyilvánosság előtt tartotta magát, de a zárt ajtók mögött a kapcsolatuk eldurvult. 

Egy újságíró szerint Victoria Beckham keményen megpofozta férjét. Victoria Beckham élete Madridban magányos és boldogtalan volt. Bár mindene megvolt, amit pénzzel meg lehetett venni, magányosnak érezte magát. Kevés barátja volt, és nem volt hajlandó megtanulni spanyolul. Az étrendje, a szigorú edzések és a dohányzás tették ki a napjait.

A házasságukra további nyomást gyakorolt Victoria sikertelen együttműködése Damon Dash rapperrel, aki megígérte, hogy újraindítja Victoria popkarrierjét. Ez azonban sosem hozott valódi eredményt, ami további feszültséget okozott a házaspár életében. Az évek során a Beckham házaspár számos nehézségen ment keresztül, de a nyilvánosság előtt mindig igyekeztek fenntartani a tökéletes család képét. Rebecca Loos döntése, miszerint nyilvánosságra hozza az állítólagos viszonyt, komoly hatással volt mind a saját, mind a Beckham család életére.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.