Bugyit villantott a világsztár

mell színésznő National Television Awards bugyi ruha villantás köntös Rachel Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel Wilde bugyi- és mellbedobással hívta fel magára a figyelmet.

A színésznő borzalmas szerelésben jelent meg a National Television Awards díjátadón. A köntösre hajazó ruhája alig takart valamit Rachel szexi idomaiból. A gyönyörű ruhakölteményekben felvonuló hölgyek közül igencsak kilógott a sorból a színésznő ruhának alig nevezhető öltözéke.

Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/Goff Photos LLP/Kgc-03

A köntösruha alól a színésznő lila bugyiját is kivillantotta, amiről a legpikánsabb képeket ide kattintva nézheted meg.

Gombos Edina kirakta a dekoltázsáthttp://www.life.hu/szepulj/20140123-gombos-edina-musorvezeto-es-rubint-reka-edzo-ugynabba-a-szalonban-villantottak-dekoltazst.htmlSzexi estélyit próbált Rubint Rékahttp://www.life.hu/szepulj/20140123-rubint-reka-edzo-schobert-norbi-felesege-cicivillantos-estelyi-ruhat-probalt.htmlÍgy néz ki egy valódi nő fehérneműbenhttp://www.life.hu/szepulj/20140120-az-american-eagle-marka-tavaszi-kampanyaban-retusalatlan-noket-szerepelnek.htmlLuxusmárka arca lesz Palvin Barbara?http://www.life.hu/szepulj/20140120-palvin-barbara-szupermodell-a-parizsi-divatheten-a-dior-homme-show-n-elokelo-helyet-kapott.htmlKülönös frizurát kapott Gombos Edinahttp://www.life.hu/szepulj/20140117-gombos-edina-musorvezeto-brazil-szarmazasu-ferjet-igazi-magyarnak-tartja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.