Nem viszi nyaralni gyerekeit Gesztesi Károly

színész Gesztesi Károly nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sok ideje marad majd Gesztesi Károlynak a nyaralásra, hisz annak ellenére sok a munkája, hogy nem játszik már a Jóban, Rosszban napi sorozatban. Így gyerekei nem reménykedhetnek abban, hogy édesapjukkal forró napokat töltsenek el valamely homokos tengerparton.

Gesztesi Károly hiába szeretne csemetéivel nyaralni menni, nem tudja megtenni. A közkedvelt színész legfeljebb csak hosszú hétvégeket tud beiktatni programjába, ahová viszont minden gyermekét meghívja.

Forrás: Aquaworldresort.

"Sok a munkám, legfeljebb arra jut időm, hogy egy-egy hosszú hétvégét a családommal, a gyerekeimmel töltsek. Ezt viszont elég nehéz megszervezni. Ilyenkor szinte egy egész panziót ki kell bérelnünk, annyian vagyunk, ha minden gyermekemet és az édesanyjukat, nagyszülőket is vendégül szeretném látni a családi weekendre. A hétvégén sikerült egy pár órára belekóstolnunk a nyárba, csökkentett létszámban fürdőztünk egy fővárosi szállodához tartozó, hatalmas víziparkban mulattunk nyolcan, nagyszülőkkel"- nevetett a színész.

Gesztesi a nyarat főleg saját filmjének előkészületeivel tölti, Augusztusra tervezték az akcióvígjáték forgatását, de a vezető operatőr, Gulyás Buda ősszel pont egy másik filmben kezd el dolgozni, így elhalasztják a projektet.

"Valószínűleg májusban tudjuk csak elkezdeni a "Ha eljön a jeges" munkacímű filmemet, amelyet Bujtor István emlékére írtunk, és a Balaton-felvidéken játszódik, a sümegi várnál. Tervezett főszereplői pedig Stohl András, Fenyő Iván, Gáti Oszkár, Száraz Dénes, a nemrég könyvet kiadott Damu Roland és jómagam, a női főszereplőt nem tudjuk még" – magyarázta Gesztesi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.