Többet nem zenél? Új szakmát tanul a közkedvelt DJ, Metzker Viki

Metzker Viki dj sminkes szakma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak az az újdonság Metzker Viki életében, hogy egyre több tetoválás díszíti a testét. A közkedvelt DJ új szakmát tanul. Vajon felhagy a zenéléssel?

Az elmúlt 10 évben a legmenőbb női Dj-nek nőtte ki magát Viki, aki tetoválások nélkül, nőies formáival és szép arcával robbant bele a köztudatba. Ma már szinte az egész testét tetoválások díszítik, emlékek sokaságát őrzöm magamon. A legutolsó szerzemény, egy puma.

Metzker Viki a Balaton Soundon Forrás: Life.hu

„Sok állat képe díszíti a testemet, például nagyon szeretem a nagymacskákat, de kislány koromban lovagoltam, a ló azért került rám. Az éjjeli pillangó a munkámat szimbolizálja, az éjszakában zenélek. De három női ikon képmása is megtalálható a karomon. Brigitte Bardot, Audrey Hepburn és Twiggy. Mindhármukban olyan erőt lakozik, mint amit én is érzek magamban. Brigitte szexszimbólum volt, akivel a fogunk is hasonlít, mindkettőnknek van egy szünet a metszőfogai között. Ő a vadság megtestesítője, és bennem is él az a kis ördög. Audrey külsőleg lágy nő, de céltudatos volt. Twiggynek pedig rengeteg arca volt, és én is ilyen vagyok, kis kaméleon. Most is egy nagy változásra készülök – magyarázta Viki, aki új szakmát tanul.

„Régóta zenélek, 10 éve ez teszi kiteszi az életemet. A jövőben viszont valami újjal is szeretnék foglalkozni, ezért egy hónapja beiratkoztam egy profi sminkiskolába. Annak idején képzőművészeti iskolában szerettem volna továbbtanulni, de nem sikerült. A művészi véna, a rajzolás, festészet szeretetet megmaradt, most így élem ki magamat. Nagyon szeretem a barátnőimet sminkelni, rajtuk gyakorolok. De a zenélést nem hagyom abba, 28 évesen az egyik legfiatalabb női dj vagyok, erőm teljében. A sminkelést most hobbinak gondolom, ami kikapcsol. Jó az, ha az ember talál valamit, ami lelazítja, örömmel tölti el” – magyarázta Viki, aki két éve élek párkapcsolatban.

Cicaharc a szexi DJ lányok között

Nemrég megírtuk, hogy évek óta dúl a cicaharc a szexi Dj lányok között. Megszavaztattuk olvasóinkkal, hogy kit kedvelnek a legjobban. Magasan Metzker Viki vitte el a pálmát, utána Seherezádé és Kustánczi Lia következett, majd Voksán Virág zárta a sort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.