8 év után tér vissza a Barátok közt sztárja

Forrás: Csabai István -
Barátok közt Dósa Mátyás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc év után újra Budapestre költözik a 28 esztendős Dósa Mátyás, a Barátok közt egykori sztárja.

A fiatal színész korábban otthagyta a Barátok köztöt, és Szolnokra ment, hogy az ottani színházban bizonyítsa, nem csupán egy sorozatsztár. Most, nyolc évvel később, rengeteg tapasztalattal és számos szakmai díjjal a háta mögött ismét a váltás mellett döntött: Matyi ugyanis a fővárosba költözött - írja a Blikk.

Dósa Mátyás. Forrás: Csabai István

"Tudom, hogy bátor vagyok, hiszen manapság mindenki próbál biztosra menni. Én sem felelőtlenül, minden hidat felégetve jöttem el, négy darabban továbbra is láthatnak majd Szolnokon. De a kedvesemmel, Alexandrával egy ideje már mehetnékünk volt, éreztük, hogy változásra van szükségünk, úgyhogy lépnünk kellett" - nyilatkozta Matyi, aki a napokban az utolsó adag cuccát is elhozta a korábban bérelt vidéki lakásból, hogy barátnőjével Budapesten kezdjen új életet.

"Hiá­ba játszottam már Szolnokon főszerepeket, itt ismét meg kell másszam a lépcsőfokokat, de a nagy álmom, hogy újra felléphessek valamelyik zenés színház színpadán, hiszen gyermekként már volt szerencsém ehhez" - vallotta be Matyi, aki ennek érdekében válogatásokra jár, és keresi a lehetőségeket.

Néhány már meg is találta, egy ideje ugyanis rendszeresen szerepel a veresegyházi Veres1 Színházban, de van még kapacitása bőven arra, hogy Budapesten is megvesse a lábát.

"A döntésben, hogy Budapestre helyeztem át az életem középpontját, az is közrejátszott, hogy nagyon hiányzott a családom, a barátaim. Persze most nagyon élvezik, hogy újra itt vagyok, anyukám nem győzi főzni a finomságokat, apukám segít pakolni, a barátaim pedig sorra jelentkeznek a programötletekkel. Egyelőre azonban várniuk kell még egy kicsit, a kipakolás és a berendezkedés után ugyanis egy kicsit elmegyünk nyaralni, hiszen utána sok dolog vár rám."

Többet nem zenél? Új szakmát tanul a közkedvelt DJ, Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150730--uj-szakmat-tanul-a-kozkedvelt-dj-metzker-viki-sminkes-lesz.htmlNem csak az az újdonság Metzker Viki életében, hogy egyre több tetoválás díszíti a testét. A közkedvelt DJ új szakmát tanul. Vajon felhagy a zenéléssel?TV + SztárokKulka János a bevándorlásról és menekültekről http://www.life.hu/sztarok/20150730-nagy-ervin-lofti-begi-papp-gergo-polgar-odett-lakatos-mark-kulka-janos-a-bevandorlasrol.htmlNémeth Máté a Life.hu riportere egy, az általános elfogadásról szóló rendezvényen járt. Az alábbi videóból megtujátok, miként vélekednek a kínzóan aktuális témáról, a bevándorlásról hírességeink. TV + SztárokOrigoNem fogsz hinni a szemednek: Király Linda nagyon sokat fogyotthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-nem-fogsz-hinni-a-szemednek-kiraly-linda-nagyon-sokat-fogyott.htmlKirály Linda hiába jelent meg a szokásos földig érő, fekete lepelben Lakatos Márk szeretekampányának nyitó rendezvényén, nem tudta elrejteni alakját. Nagyon sokat fogyott az énekesnő, de azt nem árulta el, hogy mennyit.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCsúnyán lehúzták Kökény Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-kokeny-attilat-a-tv2-megasztar-enekeset-nyaralasa-alatt-olaszorszagban-csunyan-lehuztak-penzzel.htmlA zenész nyaralása alatt járt pórul, pedig csak egy kávét szeretett volna meginni, amiért hatalmas összeget számláztak ki neki Olaszországban.TV + Sztárok--Hoppá! Palvin Barbi újabb szupersztár oldalán szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-palvin-barbara-es-adrian-grenier-kozos-foton.htmlPalvin Barbit már nem először láthatjuk Adrian Grenier, a Törtetők sztárjának oldalán...TV + Sztárok--Újabb őrület! Baronits Gábor autóversenyzőnek állhttp://www.life.hu/sztarok/20150729-ujabb-orulet-baronits-gabor-autoversenyzonek-all.htmlElkapta a hév Baronits Gábor színészt, és amikor a Forma-1-es pilótával, Jenson Buttonnal közös színpadra lépett, meglepő bejelentést tett.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.