Igazi gazdasszony vált Debreczeni Zitából - Fotó!

ruha vidék Békéscsaba Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmesek a hétvégén Békéscsabára látogattak, ahol egy most megrendezett gasztronómiai rendezvényre is benéztek. A pár vicces kedvében lehetett, mert még népviseletet is húztak az alkalomból.

Zita és Gianni igyekszik minél érdekesebb és szórakoztatóbb programokat kitalálni, így gondolták, ellátogatnak vidékre a hosszú hétvégén. A nagy mulatság közepette még az ottani népviseletet is felpróbálták, és pillanatok alatt igazi gazdasszony lett a mostanában fotósként tevékenykedő Zitából.

Forrás: Instagram/zitadebreczeni

Bor, szerelem, boldogság - Így romantikázik Debreczeni Zita és Gianni

Zita az utóbbi hónapokban teljesen kivirult, és a jelek szerint nagy harmóniában vannak kedvesével, Ginannival. A pár még márciusban vállalta fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatát, és azóta már több meseszép helyen is kalandoztak. Gianni kötényben, és egy pohár borral a kezében öleli a fotósként dolgozó Zitát, aki valószínűleg egy finom vacsorát kaphatott szerelmétől. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.