Szűz cselédlányként is jól érzi magát Aleska Diamond

musical színésznő Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerű, szürke cselédruhában állt színpadra Aleska Diamond, aki pár éve még szexi öltözékben vette át egykori szakmája Oscar-díját. Emese Kosztolányi Dezső Édes Annájának musical változatában debütált, színésznőként.

Nagyot változott a világ Aleska körül, akit a dicsérő szavak és a munkásságát méltató virágcsokrok emlékeztették korábbi, a felnőttfilmek világában elért sikereinek ízére. Az életét Emeseként folytató fiatal lány mostanság énekel, táncol, prózát mond, mindezt nyakig felöltözve, szürke cselédruhában. Megkérdeztük, hogy érezte magát első színházi premierjén.

Forrás: Facebook/Édes Anna

„A darab első felvonása számomra azzal telt, hogy legyűrjem az izgalmamat. Főleg a tánclépésekre, az éneklésre, a pár mondatos szövegemre figyeltem, arra, hogy mikor hová kell állnom, mit kell csinálnom. A második felvonásban már jobban bele tudtam magam képzelni a szituációba, hogy éppen egy cselédlányt alakítok. A színház számomra egy teljesen új, eddig ismeretlen közeget jelent, az csak hab volt a tortán, hogy énekelnem is kellett. Eddig ilyet nem csináltam! A nagy kő akkor esett le a szívemről, amikor véget ért a darab, és a nézők tapsolni kezdtek. Megnyugodtam, hogy túl vagyok az első premieremen, nem rontottam el sok mindent. Tisztában vagyok bele, hogy nem volt hibátlan a produkcióm, kicsit az énekben elcsúsztam, a táncnál is akadtak gyakorlatlan lépéseim” – magyarázta szereplését Aleska, akinek három hete volt arra, hogy felkészüljön a darabra. Cselédszerepben is jól érezte magát, és nem vágyik vissza a felnőttfilmek világába.

Forrás: Facebook/Édes Anna

„A dögös Aleska már nem tetszik, inkább a szolid, erkölcsös cseléd, Emese áll közelebb hozzám.

Novemberben és decemberben Budapesten lesz még pár előadásunk, jövőre pedig országos turnéra indulunk. Szívesen maradnék a színházi vonalon, megtetszett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.