Richard Gere több millió lájkot gyűjtött hajléktalanként

Forrás: AFP/Michael Buckner -
Richard Gere hajléktalan összefogás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Time Out of Loud című legújabb filmjében hajléktalant alakít a sármos színész, akit szerepe óta különösen foglalkoztatja a hontalanok helyzete.

Richard Gere, aki egyébként nincs jelen a közösségi médiában, kolleganője, Jena Malone Facebook-oldalán szentelt egy posztot a témának. „Nagyon meglepett, amikor a múlt héten felfedeztem, hogy valaki közzétett egy rajongói Facebook-oldalon egy képet rólam, amin hajléktalanként tengődöm New York utcáin. A posztot 1,6 millióan lájkolták és félmillióan osztották meg” – kezdte a színész, aki örömmel vette, hogy a fotója megérintette az embereket.

Forrás: AFP/Michael Buckner

„Bár a kép mögött álló történet fiktív, úgy tűnik, valami fontosat mégis megérintett az emberekben. Szeretném megtudni, hogy pontosan mit, és úgy hiszem, hogy összefogással tehetünk valami jót és jelentőset hontalan testvéreinkért” – írta posztjában a sztár, aki 33 évvel fiatalabb nőt szeret.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.