Hajdú Pétert nagyon kiakasztotta a hazai helyzet

kocsi dugó méreg autó útfelújítás Hajdú Péter közlekedés Este
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető-producer teljesen kiborult, nemtetszésének pedig a közösségi oldalán adott hangot. 

Hajdú Pétert hihetetlenül felbosszantotta a helyzet, ami a hazai utakon uralkodik. A műsorvezető-producer Facebook oldalán tett közzé egy elég indulatos bejegyzést, amiért egy 14 órás munkanapot követően hoszzú percekig kellett a dugóban araszolnia.

Amikor 14 óra munka után, este fél 10-kor 20 perce állsz a dugóban mozdulatlan a Budaörsi úton, akkor jogosan tele lehet a hócipőd a kibaszott útfelújításokkal!

Szerző: Hajdú Péter, 2015. november 2.
Nem sikerült lenyűgöznie a zsűrit Rékasi Károlyék lányának a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151024-rekasi-esztert-detar-eniko-es-rekasi-karoly-lanya-a-hungarys-got-talentben-lepett-fel.htmlHatalmas lépésre szánta el magát Rékasi Károly és Détár Enikő lánya, Rékasi Eszter, aki úgy döntött, a Hungary's Got Talent színpadán bizonyít énektudásával. Sajnos produkciója nem nyerte el a zsűri tetszését. TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: "Vigyázz a Kárász Robival, mert mindenkit lehülyéz"http://www.life.hu/sztarok/20150922-bulvarrap-hegyi-rolival-benn-berki-krisztian-tolvai-reni-stohl-andras-lola-ambrus-zoltan-karasz.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + Sztárok--A Szex és New York Charlotte-ja felett is eljárt az idő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150930-kristin-davis-a-szex-es-new-york-charlotte-karaktere-nagyon-megoregedett.htmlKristin Davis már 50 éves, és szépészeti beavatkozások ide, vagy oda, kora bizony egyre inkább nyomot hagy az arcán. A Szex és New York Charlotte-ja ugyanakkor még most is ragyogóan gyönyörű! TV + Sztárok--Kelemen Anna gondolkodáson kapta magát, és megörökítette a pillanatothttp://www.life.hu/sztarok/20150920-kelemen-anna-megorokitette-amig-gondolkodott.htmlFontos gondolatok forogtak Kelemen Anna fejében, aki lencsevégre kapta a pillanatot, amikor meghozott egy számára ideális döntést. TV + SztárokOrigoIsmét hírességekkel fotózkodott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vajna-timea-hiressegekkel-keszitett-szelfit.htmlAndy Vajna gyönyörű felesége nem bízza a véletlenre: minden alkalmat megragad, hogy hírességekkel fényképezkedhessen. Ezúttal is egy különleges szelfivel lepte meg a rajongókat. TV + SztárokOrigoRubint Réka: "Az ideális nő elégedett a tükörképével"http://www.life.hu/sztarok/20150917-rubint-reka-meghatarozta-milyen-szamara-az-idealis-no.htmlNemrég nyílt meg Rubint Réka legújabb üzlete, az eseményre pedig a Life.hu riportere is ellátogatott, aki többek közt arról faggatta a fitneszedzőt, mit jelent számára az ideális nő fogalma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.