A Szex és New York Charlotte-ja felett is eljárt az idő - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/David Edwards/MediaPunch/David Edwards/Mediapunch -
Charlotte York öregedés kor Szex és New York öregség Kristin Davis
Kristin Davis már 50 éves, és szépészeti beavatkozások ide, vagy oda, kora bizony egyre inkább nyomot hagy az arcán. A Szex és New York Charlotte-ja ugyanakkor még most is ragyogóan gyönyörű!

A kislányos arcú Kristin Davis felett bizony eljárt az idő! A Szex és New York egykori szende szereplőjét egy filmes eseményen kapták a napokban lencsevégre, a fotók alapján pedig nyugodtan megállapíthatjuk, hogy az arcán megjelenő ráncok ellenére az ötvenéves színésznő még mindig hihetetlenül fest.

Forrás: NORTHFOTO/David Edwards/MediaPunch/David Edwards/Mediapunch

Elképesztő dolog derült ki a Szex és New Yorkról

Sarah Jessica Parker hihetetlen titkot árult el kedvenc csajos sorozatunkról, amivel mindenkit meglepett. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Alekosztól 500 ezer forintért venne spermát Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-alekosztol-500-ezer-forintert-venne-spermat-gaspar-gyozo.htmlElképesztően furcsa kéréssel állt Gáspár Győzi Alekosz elé. TV + SztárokOrigoIsmert művésszel randizik a Szex és New York színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20120529-ismert-muvesszel-randizik-a-szex-es-new-york-szinglije-kim.htmlA Szex és New York Samanthája, Kim Cattrall a népszerű és sikeres képzőművésszel, Clifford Ross-szal randizik.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCarrie Bradshaw festőművész szerelme szexin ropjahttp://www.life.hu/sztarok/20150216-carrie-bradshaw-a-sex-es-new-york-sztarjanak-sorozatbeli-pasija-mihail-barisnyikov-balettmuvesz.htmlMihail Barisnyikov balettművész a Szex és New York utolsó évadában tűnt fel és Carrie idős pasiját alakította. Most pedig azt is megmutatta, 67 évesen milyen jól tolja a Szomorú vasárnap remixére.TV + SztárokOrigoKárász Róbert élőben lájkolta Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20150930-karasz-robert-eloben-lajkolta-voksan-viragot.htmlA Mokka szerdai adásában Kárász Róbert és Czippán Anett Voksán Virággal és Singh Vikivel beszélgettek arról, őket hogyan érintette a Facebook leállása. TV + Sztárok--Plasztikai műtétjei miatt ment tönkre Meg Ryan karrierje?http://www.life.hu/sztarok/20150930-meg-ryan-szineszno-karrierjet-plasztikai-mutetjei-tettek-tonkre.htmlA kilencvenes évek babaarcú színésznője állítólag az anyagi csőd szélén áll. Egy közeli ismerőse szerint még az is megeshet, hogy emiatt ki kell költöznie lakásából. TV + Sztárok--Király Viktor megnyerheti az amerikai The Voice-t – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150930-kiraly-viktor-adam-levine-szerint-megnyerheti-az-amerikai-the-voice-tehetsegkutatot.htmlVégre nyilvánossá vált az a videó, amire azóta várunk, hogy kiderült: Király Viktor elindult az amerikai tehetségkutatóban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.