Kifaggattuk a Hungary’s Got Talent legjobb csaját

Forrás: Origo -
Niabe Doriane Hungary's Got Talent RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Niabe Doriane kétségkívül a legdögösebb szereplője a ma este élőben debütáló műsornak. A fiatal lány arról mesélt, felkapják-e a fiúk a backstage-ben a fejüket, amikor elsuhan mellettük.

Dögös produkciók várhatóak a szombat esti első élő elődöntőben a Got Talent színpadán. A Hot Men Dance izmos fiúcsapat – akiket nemrég jógára vittünk – a nők szívét dobogtatja meg, Doriane pedig a pasiknak tartogat izgalmas perceket.

Forrás: Origo

Amellett, hogy a remek hangját is hallhatjuk, meztelenül lép majd a színpadra, mert így szeretne az elfogadás mellett kampányolni. Dorianét arról faggattam a backstageben, hogy udvarolnak-e neki a fiúk, és több lett-e rajongója amióta látták a tévében.

„Nagyon kedvesek velem a fiúk, de nem ismerek még mindenkit személyesen. Van, akivel már összebarátkoztam. Mindenki mosolyog. A rajongótáboromban sem csak pasik vannak, örömmel tölt el, hogy a kicsiktől az idős emberekig mindenkitől kedves szavakat kapok” – mesélte az énekes lány, aki Franciaországban született, de 10 hónapos kora óta Magyarországon él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.