Sebestyén Balázs új műsort kap az RTL Klubon

Forrás: RTL Klub -
TV2 műsorvezető igazolás RTL híresztelés műsor RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető cáfolta az azzal kapcsolatos híreszteléseket, hogy a TV2-höz igazolna. Sőt, kijelentette: új műsort kap az RTL-en. 

Nem igazak a híresztelések, melyek a sajtóban láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Sebestyén Balázst a TV2 környékezi - ezzel kapcsolatban egy hivatalos közleményt is kiadott az RTL Klub. De az ügyben Sebestyén Balázs is megszólalt.

Forrás: RTL Klub

„A sajtóban megjelenő pletykák alaptalanok, nem környékeztek meg és nem is tárgyaltam senkivel, hogy a jövőben más televíziós társaságnál folytassam a pályafutásom. Sőt, a héten vadonatúj RTL-es műsorokról egyeztettünk. Ezekről hamarosan, a megszokott módon tájékoztatja a közvéleményt a csatorna. Tehát röviden annyit mondhatok: maradok az RTL Magyarországnál" – nyilatkozta a műsovezető az eset kapcsán.

Botrány! Egy kávézóban ribancozták le Amber Rose-thttp://www.life.hu/sztarok/20151201-amber-roset-ribinek-neveztek-egy-kavezoban.htmlAmber Rose körül mindig forr a levegő! Kim Kardashian híres-hirhedt ellenségére most egy kávézóban akasztottak egy olyan jelzőt, ami miatt bárkinek kinyílt volna a bicska a zsebében. TV + Sztárok--Rendőrök kutatták át Lagzi Lajcsi otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-galambos-lajos-azaz-lagzi-lajcsi-zenesz-birtokat-rendorok-kutattak-at.htmlÁllítólag lopott autókat kerestek és még a Lajcsi birtokán lévő tavat is átkutatták. TV + Sztárok--Jó ügyért dobta le a felsőjét a szexi Larion Zoé http://www.life.hu/sztarok/20151202-muller-attila-musorvezeto-es-larion-zoe-modell-szexi-kommandosnak-alltak.htmlJó ügyhez adta nevét Larion Zoé, aki még a felsőt is lekapta, hogy felhívja a figyelmet a tudatos környezetvédelemre. TV + Sztárok--BulvárRap: "Liptai, Gesztesi megint egy pár, menj már"http://www.life.hu/sztarok/20151201-bulvarrap-hegyi-rolival-sztarhirek-rap.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + SztárokOrigoSzulák Andrea kiheverte a szakításthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-szulak-andrea-ujra-boldog-a-szakitas-utan.htmlAz újra szingli énekesnő teljesen kivirult, amióta nem él együtt kislánya édesapjával. TV + Sztárok--Így kíván jó éjszakát Baukó Éva és Alekosz http://www.life.hu/sztarok/20151201-igy-kivan-jo-ejszakat-bauko-eva-es-alekosz.htmlErősen zárjuk a kedd estét. Baukó Éva és Alekosz olyan fotót osztottak meg magukról, hogy emellett nem lehet szó nélkül elmenni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.