Kiakadtak a nézők Gesztesi Károlyra

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Bánfalvy Ágnes Vaskakas Bábszínház Gesztesi Károly elmaradás néző Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csalódott volt a közönség, amiért a színész nem jelent meg a győri Vaskakas Bábszínházban tartott előadáson.

Telt ház várta a győri Vaskakas Bábszínházban Gesztesi Károlyt, a Bánfalvy Stúdió "Ma estére szabad a kecó" című darabjának egyik főszereplőjét, ám, ahogy erről már korábban beszámoltunk, ő nem érkezett meg az előadás helyszínére.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Bors szerint a nézők nagyon felháborodtak a történteken. A balul sikerült színházi estéről az egyik szemtanú így számolt be a lapnak: „Hosszú sor volt a ruhatárban, körülbelül négyszáz néző gyűlt össze, de fél nyolckor még mindig nem kezdődött el az előadás. Akkor kijött a színpadra Bánfalvy Ági, és azt mondta, várják Gesztesi Károlyt, de még nem érkezett meg".

A közönség egy része kiment a büfébe, mászkált, amikor visszamentem, olyan nyolc felé, lemondták az előadást. Néhányan bekiabáltak, hogy Gesztesi „alkoholista" és „biztos részeg", de lincshangulat azért nem volt. Helyben elkezdték visszaváltani a jegyeket, amelyért 3900 forintot fizettem. Bánfalvy egyébként visszafogott volt, szerintem már be volt öltözve a szerepére, legalábbis úgy láttam, hogy az már a szerepruhája." – tette hozzá a lapnak a néző.

A Life.hu telefonon elérte ugyan Gesztesi Károlyt, ám ő nem kívánt nyilatkozni, és lecsapta a készüléket. Bánfalvy Ágnest is felhívtuk, aki kedvesen annyit mondott: nem szeretne belebonyolódni az ügybe. A darab producere, Horváth Csaba azonban elmondta: elnézést kérnek a közönségtől, és szeretné majd ő is megtudni, miért nem érkezett meg az előadásra Gesztesi, nélküle ugyanis nehéz a darabot színpadra vinni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.