életveszélyes fenyegetés fenyegetés Facebook Gáspár Győző életveszélyes sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showmant életveszélyesen megfenyegették, amiért beadta nevezését egy testépítő versenyre, és meg szeretné mutatni, hogy doppingszerek nélkül is lehet győzni.

Gáspár Győző nagy cél tűzött ki maga elé: egy testépítő versenyen indul, hogy megmutassa eddigi eredményeit. Ám úgy tűnik, van, akinek nem tetszett a showman ötlete. Győzi Facebook oldalán osztotta meg a történteket.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Én, Gáspár Győző nyilvánosan üzenem a „magyar kis bajnoknak" aki engem a mai napon életveszélyesen megfenyegetett, azért, mert indulok a 2016.05.01-én a Fitbalance rendezvényen, hogy a fenyegetés ellenére is megmutatom, meg tudom csinálni, tisztességesen, semmiféle koksz és doppingszerek nélkül. Nekem nem kell más országokba járni „escortozni", más férfiakkal lefeküdni, vagy orálisan kielégíteni, csak azért, hogy legyen pénzem mindenféle tiltott tömegnövelőkre, azért, hogy tudjak indulni egy versenyen. 18 éves pályafutásom során engem még nem aláztak meg úgy, mint ez a kis bajnoknak nevezett valaki. És üzenem neked, te kis kerti törpe, hogy Gáspár Győző mindig volt, van és lesz is, és azt kívánom neked, hogy amikor én a színpadra lépek ezen a rendezvényen, akkor téged vigyen el a mentő, és akkor is megcsinálom!" – írta Győzi.

Gáspár Győző fehérneműmodell lett

Szexi alsónadrágban fotózták a sztárt, aki elárulta a Life.hu-nak, hogy pontosan hány kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.