Leonardo DiCaprio: "Háromszor majdnem meghaltam"

Forrás: AFP/Justin Sullivan -
halál színész baleset barátok Leonardo DiCaprio sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár legújabb filmjében egy medvetámadást elszenvedett vadászt játszik, akit élve eltemetnek a társai. A színész elmondása alapján nem csak a mozivásznon, de az életben is sokszor közel került a halálhoz. 

A 41 éves DiCaprio egy interjúban elmondta, hogy a barátai szerint olyan, mint egy macska: kilenc élete van. Bármikor nyaralni vagy túrázni indult, nem volt olyan alkalom, amikor nem történt valami baleset vele - írja a Huffingtonpost.

Forrás: AFP/Justin Sullivan

"A barátaim azt szokták mondani, hogy én vagyok az utolsó, akivel szívesen elmennének egy extrém túrára, mert mindig valami katasztrófába keveredek. Az első alkalommal egy fehér cápa ugrott be a ketrecbe, amikor merülni voltam. A fél teste benn volt, és majdnem megharapott. A második eset egy repülőn történt, amikor a szemem láttára felrobbant az egyik hajtómű. Csak ültem, és végig néztem, ahogy egy nagy tűzgömb keletkezik. Hihetetlen élmény volt…majd visszakapcsolták a hajtóműveket és kényszerleszállást hajtottunk végre New Yorkban. A harmadik volt a legdurvább..Tandem ugrottunk. Kiengedtük az első ernyőt. Minden barátom kb. fél kilométerrel felettem volt, én meg zuhantam a föld felé. Aztán végül sikerült kibogozni zuhanás közben a kötelet" - mesélte a világsztár.

Bocsánatkérésnek indult, végül lek*rvázta rajongóit Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20151217-madonna-enekesno-lekurvazta-rajongoit-egy-nyilvanos-bocsanatkereseben.htmlKiakadtak a rajongók, mert nagyjából 40 percet késett a popkirálynő machesteri koncertjéről. Ezen pedig Madonna akadt ki, és jól meg is mondta a magáét. TV + Sztárok--Bereczki Zoli becserkészte Palya Beáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-bereczki-zoli-es-palya-bea-kozos-eneklesre-keszulnek.htmlKét elsőre igencsak különbözőnek tűnő ember talált egymásra a magyar zenei világban, akikről ráadásul az is kiderült, hogy mennyire hasonlóak. TV + SztárokOrigoEjha! Gyönyörű lány lett Demi Lovato kövér kishúgábólhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-demi-lovato-kover-kishugabol-madison-de-la-garzabol-szep-lany-lett.htmlEmlékszel a duci kislányra, aki Gabriella és Carlos Solis gyerekét, Juanita Solist játszotta a Született feleségekben? Ő Demi Lovato kishúga, aki dögös csajszi lett. TV + Sztárok--Megható képsorok! 18 éves felvétel került elő Zámbó Jimmyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-zambo-jimmyrol-meghato-felvetel-kerult-elo.htmlAz 1997-es tévéfelvételen a Király egy rajongó családot látogat meg, akik könnyekig hatódva fogadják az énekest. TV + Sztárok--Berki Krisztián rávette kislányát, hogy káromkodjon egyethttp://www.life.hu/sztarok/20151216-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-kislanya-igy-karomkodik.htmlA magyar macsó bebizonyította: lánya, Natasa Zselyke több ezer kilométer távolságból is hallgat az apai szóra. TV + Sztárok--Kiderült, miért hagyta el az országot Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20151215-bencsik-tamara-a-megasztar-egykori-enekesnoje-sikeres-lett-nemetorszagban.htmlAz egykori Megasztáros két éve hagyta el az országot, mert itthon nem tudott megélni az éneklésből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.