Megint kiborult a bili: A HIV-pozitív Charlie Sheen újabb szexbotrányba keveredett

Forrás: AFP -
Charlie Sheen színész HIV-vírus botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Ha ez nem lenne elég, még anyagi problémái is vannak, ráadásul nemrég egy újabb sokkoló szextitok látott napvilágot.

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Ezen kívül anyagi problémákkal is küzd, emellett pedig felbukkant egy transznemű prostituált is, aki felkavarta a biliben az egyébként is felforrósodott vizet.

Forrás: AFP

Állítólag nemrég kitálalt egy transznemű prostituált, aki azt állítja, Charlie rengeteget fizetett neki a hancúrért. Elmondása szerint a színész 20 ezer dollárt, azaz 5,6 millió forintot fizetett Ava Sabrina Londonnak az entyem-pentyemért, méghozzá pont akkoriban,

amikor HIV-fertőzött lett.

De ez még semmi! A transzszexuális modell nemcsak Charlie-val, hanem Hugh Hefner egyik playboy nyuszijának, Kendra Wilkinsonnak a férjével, Hank Baskettel is ágyba bújt. Ezért sem meglepő, hogy Kendra nagyon kétségbe esett, mert úgy gondolja, lehet, hogy ő is elkapta a vírust - számolt be a Radar.

Zabálni valóak! David Beckham fiaival cukiskodotthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-david-beckham-a-fiaival-wimbledonban-jart.htmlA legmenőbb apuka címét ezennel egyhangúlag megszavazzuk David Beckhamnek, aki elképesztően jól nézett ki a fiaival tartott apás napon. TV + SztárokAFPCharlize Theron romantikus csókot váltott a telefonjával - Vajon ki lehetett a vonal túloldalán?http://www.life.hu/sztarok/20160707-charlize-theron-romantikus-csokot-valtott-a-telefonjaval.htmlÉrdekes telefonhívásnak lehettünk szemtanúi kedden: Charlize Theron telefonon enyelgett egy rejtélyes idegennel, ráadásul a videóhívás közben egy pár csók is elcsattant. TV + Sztárok--Mi történt? Demi Moore felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-mi-tortent-demi-moore-ugy-nez-ki-mint-a-sajat-nagymamaja.htmlÚgy tűnik, mintha az 53 évesen is csodaszép színésznő kicsit elhagyta volna magát, ráadásul pont a divat fővárosában, Párizsban. TV + SztárokOrigoNicki Minaj domina jelmezben pucsítotthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-a-popokiralyno-nicki-minaj-szexi-dresszben-lovagolta-meg-a-fuggetlenseg-napjat.htmlA 33 éves rapper egy elég kihívó dresszben pucsított hétfőn, az Amerikai Egyesült Államok egyik szövetségi ünnepén, a függetlenség napján. TV + Sztárok--Terence Hill megható beszéddel búcsúztatta Bud Spencerthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-terence-hill-meghato-beszeddel-bucsuztatta-bud-spencert.htmlTerence Hill is végső búcsút vett bunyóstársától, egyben legjobb barátjától, a 86 évesen elhunyt Bud Spencertől. Az olasz színész temetését múlt csütörtökön Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol Terence Hill egy szívszorító beszédben idézte fel legszebb pillanataikat. TV + SztárokOrigoKucsera Gábor szőrösen szereti, avagy ebben a videóban tényleg a méret a lényeg!http://www.life.hu/sztarok/20160701-kucsera-gabor-szorosen-szereti.htmlAz Édes Élet sztárjai a legújabb videóban ismét megleptek minket! Van itt minden: méretes szuszpenzor, félmeztelen Kucsera Gábor, és egy jókedvű Bárdosi Sanyi, aki ellátta a kajakozót a jobbnál jobb tanácsokkal, mint például azzal, hogyan használja a borotvát odalent is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.