Sarka Kata és Hajdú Péter nagy bejelentést tettek

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata házasság párkapcsolat Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story magazin szerint a pár azon van, hogy rendbe hozzák a házasságukat. A lap szerint többen már jelezték feléjük, hogy szívesen kérnének randevút tőlük. 

Néhány hete derült ki, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata válságba került. A hír kirobbanása óta több részlet látott napvilágot a helyzetükről. Tudjuk, hogy Kata elköltözött a családi fészekből, és azt is, hogy korábban Spanyolországba utazott gyermekeivel és édesanyjával Peti nélkül. A hírek szerint már most rengetegen ostromolják a párt: Hajdúnál modellek próbálkoznak, míg feleségénél nagy üzletemberek, igazgatók – írja a Story magazin.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

A sztárpár azonban nem találkozgat másokkal, hanem a saját kapcsolatukat akarják rendbe hozni. Információk szerint Hajdúék szeptember végéig adtak maguknak haladékot, ugyanis mindkettőjüknek nehéz a jelenlegi se veled, se nélküled helyzet, ráadásul a gyerekekre is gondolniuk kell.

Vége a találgatásoknak: házassági válságáról beszélt Sarka Kata

Hetek óta a népszerű sztárpár magánéletéről cikkeznek a magazinok. Sarka Kata végre eloszlatta a felröppent híreket, és őszintén beszélt a férjével való problémákról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.