Tivy durván megsértette VV Vivit

2016.09.19. 07:37

Tivytől nem áll távol a sértegetés, ezt már megtudhattuk az utóbbi hetekben. Ezúttal a vetkőzni nagyon szerető Vivi lett a célpont. 

A Kiválasztás napján tetőfokára hágott a hangulat a villában: a lakók napok óta azon gondolkodtak, ki is legyen az, aki biztosan párbajozni megy. A kiválasztott végül Dina lett, ám Vivi monológjából megtudhattuk, nagyon bántotta őt, ahogy Tivy beszélt vele.

"Én a jelemet egy olyan emberkére rakom, aki az elmúlt héten sokat bántott engem, és a csontomig megsértett" - indokolta döntését Vivi.

De nem a szöszi lány volt az egyetlen, aki sértődöttségből rakta a jelét egy másik villalakóra: Krisztián elmondta, ő Micire rágott be egy korábbi incidens miatt. 

Kapcsolódó cikkek
"Nem nézem meg a farkadat!" - Így próbálkozik a görcsösen flörtölő VV Soma

Soma a beköltözés elején még nagyon odavolt a gyengébbik nem tagjaiért. Szinte már görcsösen flörtölt minden útjába kerülő villalánnyal. Azt hittük ez az imidzs része, ami idővel elkopott, hiszen hosszú ideje szürke egérként létezik a luxusbörtönben. Most viszont újra bedobta magát, vagyis bedobta volna...

Szűcs Randy búcsúzott a Star Academy műsorától

Szűcs Randy került be harmadikként a veszélyzónába, így ismét dupláznia kellett, vagyis egy második dalt is elő kellett adnia a bennmaradásért.

VV ViviVV TivyValóVilág powered by Big Brother