Megható üzenettel emlékezett elhunyt fiára Paul Walker édesanyja és Vin Diesel

Paul Walker Vin Diesel emlékezés
A túlságosan fiatalon elhunyt színész emlékét barátai és családja igyekeznek őrizni, amennyire csak lehetséges. 

Paul Walkerés Vin Diesel nagyon jó barátok voltak, így nem csoda, ha a színész minden alkalmat megragad, hogy ébren tartsa barátja emlékét és támogatókat szerezzen Paul alapítványának,a Reach Out Worldwide-nak. Vin Diesel nemrég egy nyilvános eseményen például arról mesélt, annak idején barátja volt az egyetlen, aki tudta, hogy Dieselnek kisbabája lesz, és ő volt az, aki buzdította őt arra, milyen csodás dolog is apának lenni.

Cody Walker, Paul öccse is nagyon sokat tesz az alapítványért, ezt nemrég a két fiú édesanyja, Cheryl egy megható üzenetben meg is köszönte Vin Diesel Facebook -oldalán. A nő a könnyeivel küszküdve mondta el, mennyire hálás mindenkinek, különösen Cody-nak az odaadó munkáért. "Hiányzik Paul, nagyon, de örülök, hogy van, aki által tovább él ez az alapítvány" - mondta meghatottan az édesanya.

Ajaj! Liptai Claudia nem akarja látni Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nem-akarja-latni-radics-gigit-elo-adasban-mondta-el-velemenyet-a-szineszno.htmlA Sztárban sztár című műsorban a zsűri nem csak egymást nem kíméli, hanem a játékosokat sem. Clau például radics Giginek szólt be.TV + SztárokOrigoBereczki számít rá, hogy Liptainál élő adásban indul meg a szüléshttp://www.life.hu/sztarok/20160918-a-sztarban-sztar-zsurije-egymast-csipkedi-az-elo-adasban-mi-tortent-veluk.htmlA mai Sztárban sztár még el sem kezdőtött, a zsűri máris egymás torkának ugrott. TV + SztárokOrigoÓriásira nőtt a várandós Liptai Claudia pocakja - Friss fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nehany-het-mulva-varja-kisbabajat-addig-pedig-a-sztarban-sztarban-zsurizik.htmlHamarosan elkezdődik a Sztárban sztár második élő adása. Ahogy a játékosok, úgy a zsűri is készen áll a kezdésre. Liptai Claudia fotójától most is tátva maradt a szánk. TV + SztárokOrigo"Nem nézem meg a farkadat!" - Így próbálkozik a görcsösen flörtölő VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-soma-peniszet-ajanlgatja-evelinnek-de-a-lany-nem-kivancsi-ra.htmlSoma a beköltözés elején még nagyon odavolt a gyengébbik nem tagjaiért. Szinte már görcsösen flörtölt minden útjába kerülő villalánnyal. Azt hittük ez az imidzs része, ami idővel elkopott, hiszen hosszú ideje szürke egérként létezik a luxusbörtönben. Most viszont újra bedobta magát, vagyis bedobta volna... TV + SztárokOrigoOsvárt Andi újra szerelmes: Ki lehet az új hódoló?http://www.life.hu/sztarok/20160918-osvart-andrea-szinesznot-ujra-megtalalta-a-szerelem-de-parja-meg-inkognitoban-van.htmlOsvárt Andrea színésznőt újra megtalálta a szerelem, de párja még inkognitóban van.TV + SztárokOrigoSzűcs Randy búcsúzott a Star Academy műsorátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-esett-ki-a-tv2-star-academy-tehetsegkutatojabol.htmlSzűcs Randy került be harmadikként a veszélyzónába, így ismét dupláznia kellett, vagyis egy második dalt is elő kellett adnia a bennmaradásért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.