műsorvezető videó gyerekek Kicsi Óriások cuki Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kicsi Óriások nagyszájú szereplői nem rejtik véka alá a véleményüket, sőt meg is mondják, ami a szívüket nyomja. 

"Én szeretlek" - mondta az egyik cserfes kislány, melyre Balázs csak ennyit felelt: "Mert nem ismersz még eléggé". Ahogy már mondtuk, nincs őszintébb a gyerekszájnál. A műsorvezető sokszor hatalmas nevetésekben tört ki, hiszen a lányok viccesebbnél viccesebb beszólásokkal szórakoztatták a nézőket. Sebestyén Balázs rutinos kvízmester, de úgy tűnik, ezúttal embereire akadt.

Szívhez szóló, romantikus képet posztolt Sebestyén Balázs

Megmutatta romantikus arcát a műsorvezető. Az esküvőjükön ültetett fáról posztolt képet Sebestyén Balázs. Fotó!
Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Sarka Kata: "Végre nő lettem, és nem egy burokban élő kislány" http://www.life.hu/sztarok/20160927-sarka-kata-uj-eletet-kezdett-a-musorvezeto-szerint-egy-eros-no-valt-belole.htmlAz édesanya állítása szerint azok után, hogy különváltak útjaik Hajdú Péterrel, megkeményedett és egészen más nő vált belőle. TV + Sztárok--Majka nagyon kiakadt: Káromkodott, majd közösségi oldalán kért bocsánatothttp://www.life.hu/sztarok/20160927-majka-az-enekes-nem-erti-miert-kell-elferditeni-a-hireket-botrany-sztarban-sztar.htmlA rapper egy dühös Facebook bejegyzésben tudtatta a világgal, hogy már megint elferdítették a szavait. Bár ő nem akarta, mégis megbántotta egy zenésztársát. TV + SztárokOrigoPeller Anna: "Mikike az én házitündérem"http://www.life.hu/sztarok/20160923-peller-anna-es-lukacs-miklos-lett-a-nyero-paros-gyoztese-rtl-klub-interju-a-parossal.htmlEgy hosszú és kemény verseny végeztével végre kiderült, ki lett 2016-ban az RTL Klub Nyerő Párosa. A szavazást hatalmas fölénnyel, 92,42 százalékkal a csinos színésznő és kedvese nyerte. A Peller Anna - Lukács Miklós páros sokáig kívülállónak számított a játékban, hiszen egyik kialakult klikkhez sem csatlakoztak. A házaspár nyereményük egy részét a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványának ajánlották fel. TV + Sztárok--Rajongók, figyelem! Visszatér a Magnum című sorozathttp://www.life.hu/sztarok/20160923-magnum-sorozat-visszater-a-tom-selleck-foszereplesevel-keszult-remekmu.htmlA hírek szerint az ABC csatorna már be is kért egy forgatókönyvet a készülő műsorról. A sorozat Magnum lányáról szól majd. TV + Sztárok--Rubint Réka: „Fontos, hogy egy férfi ne nyomja el a nőt”http://www.life.hu/sztarok/20160919-rubint-reka-interju-az-edesanya-sokat-kuzdott-a-munkajaert-hazassagarol-vallott.htmlA fitnesz hazai nagyasszonya 14 éve hűséges társa és szerető felesége Schobert Norbinak, akivel három gyönyörű gyermeket nevelnek. Réka elmondása alapján mindössze 10 napja voltak együtt, amikor kedvese feltette neki a nagy kérdést, amire azonnal egy igen volt a válasz. Az elmúlt években a magánéletük mellett karrier szempontjából is révbe értek. Az édesanya most házasságáról mesélt, amely a jelek szerint tökéletesen működik. TV + Sztárok--


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.