Íme, hazánk legszebb sztárpárjai

Forrás: Facebook/Katinka Hosszu -
Korda György Rubint Réka házasság párkapcsolat Hosszú Katinka Schobert Norbert Béres Alexandra Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világon az egyik legközhelyesebb mondat, hogy a szerelem az univerzum egyik legszebb érzése. Közhely vagy sem, minden ember arra vágyik a legjobban, hogy megtalálja azt az egy embert, akivel leélheti az egész életét. Hazánkban több olyan ismert ember is található, aki hosszú évek óta nagy harmóniában él együtt a kedvesével, méghozzá a szemünk előtt. Nézzük a legszerelmesebb párokat! 

Hosszú Katinka és Shane Tusup

A háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen kedvesével nemcsak a magánéletben, de a munkában is társak. Katinka és Shane 2013. augusztus 22-én házasodtak össze, méghozzá a Seychelle-szigeteken. Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a fiatalok az egyetemen ismerkedtek meg: Katinka 2008 őszétől volt a Los Angeles-i Dél-kaliforniai Egyetem hallgatója, ahol ösztöndíjasként sportpszichológiát tanult. A hosszú évek alatt több kritika is érte a házasságukat, ám ezek mindig kacsának bizonyultak. Shane már több nyilatkozattal is bebizonyította, hogy imádja a magyar úszócsodát.

Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: Facebook/Katinka Hosszu

Szandi és Bogdán Csaba

A csinos énekesnő igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen korán megtalálta élete párját. Szandi mindössze 16 éves volt, amikor megismerkedett későbbi férjével, Bogdán Csabával, miközben turnéjához keresett zenészeket. A pár között lévő 16 év korkülönbség a hírek szerint eleinte zavarta Szandi édesapját, ám ez a kétely hamar elmúlt. A sztár 1996-ban Csabához költözött, majd 1999-ben össze is házasodtak. Ma már három gyönyörű gyermekük van: Blanka, Domonkos és Csaba. A sztárpár pár hónappal ezelőtt ünnepelte a 17. házassági évfordulóját, melyről az énekesnő a Facebookon is megemlékezett.

Szandi és Bogdán Csaba Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

Egy üde virágszál állt előttem a kislányos bájával, ártatlanságával, őszinteségével, humorával és vidámságával.

nyilatkozta korábban

Béres Alexandra és Barna Krisztián

Az ismert fitneszedző és sportoló sosem élte a nyilvánosság előtt a magánéletét. Alexandra 1996-ban a televízióban a legkisebbek felé is közvetítette a sport szeretetét, hiszen kislányok hadával körülvéve magát, gyermektornára invitálta a kicsiket. Ebben az évben házasságot kötött Barna Krisztián fotóssal, akivel két csodás kislányt nevelnek: Pannát és Flórát. A pár néhány nappal ezelőtt ünnepelte a 20. házassági évfordulóját, melyről Alexandra megható sorokkal emlékezett meg a közösségi oldalán. "Úgy gondolom, minden életszakasznak megvan a maga szépsége, most a hétköznapokban a gyereknevelés az első, és hogy harmonikus családi életet éljünk.”

Béres Alexandra és Barna Krisztián Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

A szeretet ereje és a kölcsönös tisztelet egymás iránt a kiegyensúlyozott házasságunk titka"

mondta korábban

Balázs Klári és Korda György

Több mint 3 évtizednyi házasság után is imádják egymást! Korda György a nyolcvanas évek elején ismerkedett meg a vokálénekes Balázs Klárival, akit rövidesen feleségül is vett. Kölcsönösen inspirálták egymást, ami pályájuk felívelését hozta. Néhány hónapos turnékkal közel tíz évet töltöttek el Észak-Amerikában és Ausztráliában. A 36. házassági évfordulóját ünneplő pár harmóniában és szerelemben él, melyről örömmel nyilatkoznak a sajtónak is.

Balázs Klári és Korda György Forrás: Viasat3

Bevallom őszintén, a házasságunk elején volt olyan hét, amikor ki sem jöttünk a hálószobából.

mesélte

Rubint Réka és Schobert Norbert

Az ország egyik legismertebb párja, akik napi szinten bizonyítják egymásnak a szerelmüket. A fitnesz hazai nagyasszonya 14 éve hűséges társa és szerető felesége Schobert Norbinak, akivel három gyönyörű gyermeket nevelnek. Réka elmondása szerint mindössze 10 napja voltak együtt, amikor kedvese feltette neki a nagy kérdést, amire azonnal egy igen volt a válasz. Az édesanya nemrég a Life.hu-nak is nyilatkozott, amikor a munkáján kívül néhány magánéleti titkot is megosztott velünk.

Forrás: Szabó Gábor/Origo

Norbi jobban élvezte volna, ha otthon vagyok a gyerekekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.