19 éve él boldog házasságban Béres Alexandra

Forrás: Facebook/BéresAlexandra -
házasság szerelem boldog Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru elárulta, mi a titka annak, hogy egy híján húsz éve boldog házasságban él férjével.

"Viszonylag későn jöttek a gyerekek, így a házasságunk elején rengeteg időt töltöttünk együtt. Úgy gondolom, minden életszakasznak megvan a maga szépsége, most a hétköznapokban a gyereknevelés az első, és hogy harmonikus családi életet éljünk. A szeretet ereje és a kölcsönös tisztelet egymás iránt a kiegyensúlyozott házasságunk titka" - mondta el Alexandra a Borsnak.

Forrás: Facebook/BéresAlexandra

Alexandra és férje nagyobbik lánya, Panna már hatéves, kisebbik lányuk, Flóra épp csak mostanában múlt el egyéves. "Az utóbbi időben lehetetlennek tűnt, hogy a férjemmel kettesben elutazzunk egy hétvégére. Anyukám azonban elvállalta a lányokat, így születésnapi ajándékként a 19. évfordulónkon pihenhettünk kicsit Bécsben. Nagyon feltöltött ez a hétvége, kikapcsolódtunk és romantikáztunk" -mesélte, és hozzátette, a végén már nem is a gyerekek, hanem anyukája miatt izgult, remélte, hogy jól bírja a strapát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.