Béres Alexandra romantikus képet posztolt: 20 éve házasok férjével

Forrás: Facebook/BéresAlexandra -
romantikus házassági évforduló Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra nem sokszor szokott a magánéletéről beszélni, de minimum évente egyszer, a házassági évfordulójuk alkalmából kivételt tesz. Kereken 20 éve élnek boldog házasságban! Alexandra megható sorokkal emlékezett meg az évfordulójukról.

Nem a nagy nyilvánosság előtt éli a magánéletét, de olykor azért ő is oszt meg családi képeket. Béres Alexandra és férje már 20 éve él boldog házasságban, korábban a fitneszguru azt is elárulta, mi lehet a jól működő kapcsolatuk titka. "A szeretet ereje és a kölcsönös tisztelet egymás iránt a kiegyensúlyozott házasságunk titka" - nyilatkozta akkor a sztár.

Forrás: Facebook/BéresAlexandra

Azóta ez természetesen mit sem változott, és már megünnepelték a 20. házassági évfordulójukat is. Béres Alexandra néhány megható sor kíséretében meg is mutatta rajongóinak, hogyan ünnepeltek. "Képzeljétek, tegnap volt a 20. házassági évfordulónk Krisztiánnal! El sem hiszem! Olyan, mintha tegnap házasodtunk volna össze. Úgy elrepült ez a 20 év! Ha visszatekerhetném, újra, ugyanígy, Hozzá mennék!!!" - írta a fitneszguru.

Az 5 leghíresebb leszbikus színésznő, aki felvállalta másságát http://www.life.hu/sztarok/20161109-leszbikus-szinesznok-akik-felvallaltak-a-massagukat-cynthia-nixon-es-jodie-foster.htmlAz elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását. Íme öt sztárhölgy, akinek nagy valószínűséggel akadt már valamilyen "kalandja" más nőkkel. TV + SztárokNorthfotoGyászol Diane Kruger: elhunyt a nevelőapjahttp://www.life.hu/sztarok/20161110-gyaszol-diane-kruger-szineszno-elhunyt-a-neveloapja.htmlGyászol a világhírű német színésznő, Diane Kruger: a napokban elhunyt a nevelőapja. A hírt a világsztár az Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival. TV + Sztárok--Halott édesapja üzent Medveczky Ilonánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-edesapja-elhunyt-megis-uzent-medveczky-ilonanak.htmlIlona édesapja elképesztő módon üzent lányának, pedig a díva eredetileg keresztanyja érkezésére számított. TV + Sztárok--Gyerekre vágyik Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-bereczki-zoltan-egy-fiu-gyermeket-is-szeretne.htmlCsaládban szeretne élni, és egy kisfiúnak is örülne, bár a párkapcsolat egyelőre várat magára... TV + Sztárok--Vastag Csaba visszavonulót fúj - kimerült az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vastag-csaba-kimerules-miatt-dontott-a-pihenes-mellett.htmlA kimerülés szélén álló énekes pihenő üzemmódba kapcsolja magát. Ennek legjobban az aggódó családja örül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDobó Kata: “Egyik szerelemből a másikba szaladok”http://www.life.hu/sztarok/20161110-dobo-kata-egyik-szerelembol-a-masikba-szalad-egy-alom-az-elete.htmlSokáig kellett várnia, de mostanra Dobó Kata élete olyan, mint egy valóra vált álom. Rengeteg szereppel találják meg, a lányával hihetetlenül boldogok, és mint tudjuk, a szerelmi élete is rendben van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.