Korda György és Balázs Klári: „Ki sem jöttünk a hálószobából!"

Forrás: Balázs Klári -
Korda György csók házasság Balázs Klári hálószoba szerelem házassági évforduló megismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 3 évtizednyi házasság után is imádják egymást: a 76 éves énekest a mai napig lázba tudja hozni csinos felesége!

35. házassági évfordulójukat ünnepli Korda György és Balázs Klári. A pár, akiknek kapcsolata 1980-ban kezdődött, a HOT! magazinnak elmondták: már a kezdetektől rajongtak egymásért, a szerelem pedig a mai napig tart.

Forrás: Balázs Klári

„Bevallom őszintén, a házasságunk elején volt olyan hét, amikor ki sem jöttünk a hálószobából. Ha azonban ezt most, 76 évesen mondanám, akkor az emberek kinevetnének" - mondta el a lapnak a nemrég komoly műtéten átesett énekes, aki szerint bár ennyi év alatt természetesen akadtak nézeteltéréseik Klárival, úgy soha nem feküdtek le aludni, hogy ne beszélték volna meg, és 15 perc után már ki is békültek.

„Senki sem költözött el, nem aludt máshol, nem volt mélypont. A szüleim között annyi ilyen veszekedést láttam... Már kislányként is éreztem, hogy ez nem múlik el nyomtalanul. A férfiaknak nagy lelkük van; hiába titkolják, tudjuk" - tette hozzá Klári, aki már az első csók elcsattanása előtt tudta: ez örökké fog tartani.

„Én már a csók előtt is menekültem előle, mert éreztem, hogy ez több lesz, mint egy kaland. Azért nem akartam belemenni, mert tudtam, ha nem lesz belőle kapcsolat, nagyon fog fájni" - vallotta be az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.