Hosszú Katinka viharos kapcsolatáról cikkezik a New York Times - Dühkitörések a parton: videó!

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
cikk úszó Hosszú Katinka New York Times Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dühkitörések a parton, eltiltott egykori barátok, különös edzésmódszerek - a New York Times hosszú cikkben elemzi Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup kapcsolatát.

A NYT több olyan esetet is felidéz, amikor Shane Tusup finoman szólva is furcsán viselkedett. A legfrissebb példa idén áprilisi, amikor Hosszú az arizonai Grand Prix versenyen 200 méter vegyesen és háton is csak ötödik lett. "Inkább maradna a vízben, és fulladna bele" - mondta ekkor Tusup a lap forrásai szerint, akik az edző közelében álltak a medence partján. Egy másik amerikai versenyen pedig valóságos dühkitörést kapott, amikor úgy érezte, hogy Katinka nem úgy úszik, ahogy az elvárható lenne. "Hűtsd le magad, ember" - üzente neki a Twitteren az amerikai úszó, Josh Prenot - írja az Origo.

"A kapcsolatunk bonyolult" - ismeri el Hosszú -, "de nem egészségtelen" - és hozzáteszi, hogy képesek elválasztani egymástól az uszodai és az uszodán kívüli életüket. Otthon ugyanis Shane egy "szuperédes, szerető és nagyon vicces ember" - jellemzi férjét Katinka. A lap idézi Katinka korábbi edzőjét, a szintén amerikai Dave Salót is, aki amellett, hogy elismeri a páros eredményeit, azt is elmondja, hogy aggódik egykori tanítványáért. Úgy véli, hogy Katinkával kapcsolatban a férje a legnagyobb kérdőjel, és nem tudja eldönteni, hogy az úszó motivációjában

az önbizalom vagy a félelem játszik-e nagyobb szerepet.

Újabb borzalmas támadás: késelés történt Londonban!http://www.life.hu/news/20160804-london-belvarosaban-szerda-ejjel-egy-19-eves-ferfi-kessel-tamadt-egy-no-az-eletet-vesztette-tovabbi.htmlSzerda késő este a brit főváros központjában, a Russell Square-nél történt a késelős támadás. Egy halálos áldozata van az esetnek, de többen is megsérültek. A késelőt egy elektromos sokkolóval ártalmatlanították. News--Először hallhatjuk az “új” Himnuszt Rióban!http://www.life.hu/news/20160803-a-rioi-olimpian-hallhatjuk-eloszor-a-himnusz-uj-valtozatat-mait-mar-2013ban-elkeszitettek.htmlA Himnuszunk új változatát a MÁV Szimfonikus Zenekar a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) megkeresésére készített el, először Rio de Janeiróban csendülhet fel. News--Döbbenetes videó: a nyílt utcán ütött le egy férfit, majd továbbsétált http://www.life.hu/news/20160803-keresik-a-rendorok-a-bantalmazot-a-nyilt-utcan-utott-le-egy-ferfit-majd-elsetalt-a-tamado.htmlAz ismeretlen férfi előzetes szóváltás nélkül megütött egy férfit Terézvárosban. Az esetről videó is készült. NewsThinkstockFranciaországba készülsz nyaralni? Minden megváltozotthttp://www.life.hu/news/20160802-franciaorszagban-a-merenyletek-ota-minden-megvaltozott-gepfegyveres-katonak-a-strandokon.htmlSokan biztosan nem akarnak mostanában Franciaországba nyaralni, de azok, akik mégis oda utaznak, teljesen más látványra számíthatnak, mint előtte. Gépfegyveres rendőrök és katonák masíroznak a strandokon,. News--Óriási változások lesznek a TV2-nélhttp://www.life.hu/news/20160801-nagy-valtozasok-lesznek-a-tv2-nel.htmlA TV2-csoport három új tévécsatornát indít augusztus 14-én. A tervek szerint ehhez társul majd további hat tévécsatorna. A bővítés során az elmúlt 15 év legnagyobb programbefektetése valósul meg, a társaság reményei szerint merőben átrendezi majd a piaci viszonyokat. News--Gyógyszerre ihatott a fiatal színházi dolgozó halálát okozó férfihttp://www.life.hu/news/20160801-gyogyszerre-ihatott-az-autotolvaj-aki-a-godolloi-lany-turay-ida-szinhaz-dolgozojanak-halalat-okozta.htmlA 24 éves gödöllői lány – aki a fővárosi Turay Ida Színház dolgozója volt – halálát egy autótolvaj okozta, aki állítólag alkohol és gyógyszerek hatása alatt állt a rablási kísérlet közben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.