Lehet kritizálni Katinka és Shane kapcsolatát, de az eredmények magukért beszélnek, ráadásul ők hihetetlenül boldogok egymás mellett. Szeretik egymást, együtt dolgoznak meg a sikerekért, és egymás családjaival is nagyon jól kijönnek!

Sikert sikerre halmoznak, talán nem is olyan nagy meglepetés, hogy kikezdték a kapcsolatukat. Szerencsére azonban Shane és Katinka nem veszi magára ezeket a híreszteléseket, hiszen ők tudják, hogy milyen jól is működik ez köztük. Az egyetemen ismerkedtek meg, azóta tart különleges kapcsolatuk.

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli

"Katinka a medencénél, a rajtkövön ült, mosolygott, és nagyon szép volt. Legalább háromszor javasoltam, hogy lógjunk együtt, ahogy ezt Amerikában hívják, de nem reagált, csak mosolygott. Később derült ki, hogy akkor még nem beszélt jól angolul" - mondta Shane, amihez Katinka annyit fűzött hozzá, hogy a figyelmével és a humorával vette le őt a fiú a lábáról. Shane családjával a nyelvi nehézségek miatt döcögősen indult Katinka kapcsolata, de mára már remek viszonyt ápolnak. "Anyu Katinkát a lányának hívja, és néha az az érzésem, jobban is szereti" - mondta Shane a Best Magazinnak, akinek még megvannak a nyelvi problémái Katinka családjával. "Jól érzem magam a Hosszú családban, bár komoly nyelvi nehézségeink vannak" - mondta az edző. Hozzátette, ha végigjárják a családot, mindenhol teletömik őket. "Magyarországon az nem látogatás, ahol nem eszel, meg is sértődnek. Szóval olyankor kedvesen teletömnek minket" - mesélte Shane, aki Katinka mellett érzi otthon magát.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

"Nem emlékszem milyen volt az élet Katinka nélkül. Mintha mindig is mellettem lett volna, ő a másik felem. Katinka a társam, a szerelmem, a szeretőm, a barátom, a családom" - mondta Shane, az úszónő pedig azt is elárulta, hogy nagyon szenvedélyes a kapcsolatuk. "Szenvedélyesen veszekszünk, és szenvedélyesen békülünk ki. A békülés a legjobb a vitában" - mesélte Katinka. Az is kiderült, hogy kissé elmosódott az edző és a férj szerepe. "Előfordul, hogy Katinka edzés közben kikiabál a medencéből, hogy hazafelé ne felejtsünk el csirkemellet venni. Mit lehet erre mondani? Feljegyzem a telefonomba, hazafelé meg beugrunk a henteshez" - árulta el Shane. Azt is megosztották, hogy szórakozni nem nagyon van idejük.