Sia férje megunta hogy bohóc lett a nejéből

Forrás: AFP -
paróka válás Sia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sia férje beleunt a fényűző, sztáréletbe és a parókákba. Úgy döntöttek barátok maradnak, de külön válnak egymástól.

Sia Furler és Erik Anders 2 évvel ezelőtt keltek egybe. A csinos nő ekkor már közismert dalszövegíró volt, ám énekesként még nem ismerte a világ. Ahogy érték a sikerek, egyre több helyen jelentek meg kedvesével, és mindenhol büszkén mutogatta sármos férjét, boldogok voltak.

Sia Furler és férje, Erik Anders Forrás: AFP

Ám egyszer csak beütött életükbe Sia énekesi karrierje, és ezzel együtt a parókamánia is. Innentől kezdve

akárhányszor megjelentek, úgy festettek, mintha Anders egy bohóc kezét fogná,

nem pedig a szexi felesége kezét. A férfi egyre többször került középpontba, míg a nő inkább takargatta magát, és ez kellemetlenné vált.

Sia parókával kedzte takarni az arcát, míg a férje tovább is a középpontba került miatta Forrás: AFP

December első napjaiban pedig kijelentették, hogy elválnak. Nem akarnak nagy hírverést, mert továbbra is nagyon kedvelik egymást, ám már csak barátok szeretnének lenni. - tudta meg az Eonline.

Tóth Gabi is menne az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-tobb-hazai-sztar-is-jelentkezett-az-idei-euroviziora-toth-gabi-is-nevezett.htmlJövő januárban indul a 2017-es A Dal. Ma egy budapesti szórakozóhelyen be is mutatták, hogy kik szállnak versenybe a győzelemért. TV + Sztárok--Ikrekkel terhes: Nagyon dögös kismama lett Földes Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-foldes-eszter-dogos-kismama-a-valotarsakban.htmlKisbabát vár Földes Eszter, sőt nem is egyet! Ikreket hord a szíve alatt a színésznő, legalábbis a Válótársakban. Szerepe szerint még így is megfordulnak utána a férfiak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVadon Jani is szerepelni fog az RTL Spike egyik adásában http://www.life.hu/sztarok/20161208-vadon-jani-megkuzdott-safrany-emesevel-nezd-meg-a-videot.htmlA december 1-jén indult RTL Spike csatornán tűnik fel pénteken Vadon Jani, a Reggeli Show sztárműsorvezetője. Ráadásul egy komoly feladatot is kapott: le kell győznie Sáfrány Emesét tátogásban. TV + SztárokOrigoCsipkés dekoltázst villantott Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20161208-emily-ratajkowski-szexi-kepet-tett-kozze-instagramon.htmlFelrobbant az Instagram Emily legújabb szexi fotójától.TV + SztárokOrigoCsinos látogató érkezett VV Dávidhozhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-meghato-pillanatokban-volt-resze-vv-davidnak.htmlDávid sokat emlegette már imádott testvéreit, de azt eddig nem mondta, hogy Dominika ennyire jól is néz ki. TV + Sztárok--Norbiéknál szerény lesz a karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-schorbert-norbi-szereny-karacsonyt-tervez.htmlSchorbert Norbi az ünnepekkel kapcsolatos terveiről beszélgetett a Life.hu riporterével, Németh Mátéval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.