Így szilveszterezik Korda György és Balázs Klári

Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook -
Korda György új év Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György elárulta, hogyan teltek régen a szilveszter esték. Arról is beszélt, hogy idén hogyan készülnek az új évre. 

Régen olyan is előfordult, hogy Gyurinak egy éjszaka alatt 22 helyen kellett fellépnie, vagyis végig dolgozta a szilvesztert. Akkoriban még nem keresett annyira jól, sokszor volt szüksége szülői segítségre.

Elmesélése szerint tudatosan próbálta építeni a karrierjét, bár attól nagyon félt, hogy a 2 év katonaság derékba töri majd a lehetőségeit. Ehhez képest utólag már rájött, hogy szüksége volt arra az időszakra.

Korda György, Balázs Klári Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook

"Sokkal komolyabb férfiként szereltem le, a honvédségnél nem játszhattam a nagyfiút, embernek kellett maradnom" - vallotta be a hot! Magazinnak adott interjújában. Fiatal korában sokszor a fellépések után még szórakozni mentek, nem érezték a fáradtságot, szívesen mulattak az éjszakában.

Azóta persze változtak a dolgok, Gyuri bácsi sem bírja már úgy a tempont, mint annak idején, de azért éjfélkor mindig koccintanak egy pohár pezsgővel. A 77 éves sztár azt is bevallotta, hogy

a himnuszt mindig könnyes szemmel hallgatja végig.

Mivel az énekes a rendszerváltás előtt is sokat járt már külföldre, így sokan úgy gondolták, befolyásos kapcsolatokra is szert tett az évek során. A zenész azonban megcáfolta ezt az elképzelést:

"Én a kommunistáknak érdektelen voltam, mert tudták, hogy semmi más nem érdekel, csak az éneklés, a kártya és a csajok"- jelentette ki egyszerűen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.